נאצ’וס ביתיים מטורטייה עם 3 מטבלים להגשה

  פורסם בתאריך   על ידי   תגובה אחת

מתכון לנאצ'וס ביתיים | תמונה: shutterstock

איזו מן מסיבה זאת אם אין לכם את הנשנוש המושלם – נאצ’וס? המאכל המקסיקני הזה הגיח לעולם עוד אי שם בשנות ה-40 ומאז הכל היסטוריה. הנאצ’וס הם חטיף העשוי מדפי טורטייה אשר מטוגנין בשמן עמוק או נאפים בתנור. והתוצאה? קראנצ’ית ומושלמת שלא תרצו להפסיק לאכול!

מתכון לנאצ’וס ביתיים בקלי קלות

כל מה שצריך כדי להכין את הנאצ’וס שאתם אוהבים הוא חבילה של טורטייה ושמן זית. ככה עושים את זה:

מכינים מראש:

  • תבנית עם נייר אפייה
  • מחממים תנור מראש ל-180 מעלות
  • שמן זית
  • מלח לתיבול
  • תבלין ברביקיו או גריל עוף
  • חבילת טורטיות מקמח תירס

מכינים את הנאצ’וס בתנור:

  1. פותחים חבילת עלי טורטייה ופורסים על גבי משטח עבודה.
  2. משמנים במברשת את כל צידי הטורטיות בשמן זית היטב ומתבלים במלח ותבלין לפי הטעם.
  3. חותכים את הטורטיות למשולשים ופורסים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  4. מכניסים לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15 דקות.
  5. במידה והנאצ’וס התקשו וקיבלו מעט צבע – הם מוכנים. ניתן להשאיר בתנור לעוד 5 דקות נוספות אם אוהבים את הנאצ’וס שחומים יותר.



אפשר גם לטגן:

  1. כל מה שצריך הוא לחמם שמן בסיר בינוני עמוק ולהביא לרתיחה.
  2. חותכים את עלי הטורטייה למשולשים ומכניסים לסיר למשך 15 דקות לפחות.
  3. ברגע שהנאצ’וס מקבלים את צבעם הזהוב ומתקשים ניתן להוציא ולהניח על גבי נייר סופג.
  4. מטבלים את הנאצ’וס במלח ותבלין שאוהבים – ברביקיו, גריל עוף, פפריקה וכו’…

לשדרוג מוקרם – ככה עושים את זה

אחת התוספות שמשדרגות את הנאצ’וס שלכם בשניה, היא תוספת גבינות מותכות! איזה כיף שזה נמתח כשזה חם, בתוספת עם המטבלים שכבר הכנתם! כל מה שצריך הוא:

  1. בוחרים את הגבינות שאוהבים: פרמזן, מוצרלה, צ’דר, צהובה ועוד.
  2. מגרדים אותן על מגרדת או קונים את הגבינות מגוררות ומכניסים בתור קערה למיקרו למשך 2-3 דקות.
  3. כעת שופכים את הגבינה מעל הנאצ’וס החמים ואוכלים מהר לפני שיתקרר! סתם, פשוט כי זה כל כך טעים כשזה חם!

יאמי – עכשיו למטבלים!

מטבל סלסה ביתי לנאצ'וס | תמונה: shutterstock

מטבל סלסה ביתי לנאצ’וס | תמונה: shutterstock

עכשיו שהנאצ’וס שלנו מוכנים, הגיע הרגע החשוב ביותר – המטבלים! כדי שהנאצ’וס יוכלו למלא את תפקידם בשלמות, הם זקוקים למטבל המושלם ולכן פינקנו אתכם ב-3 מתכונים למטבלים שחובה להגיש עם הנאצ’וס החמים.

מתכון לגווקאמולי ביתי
ה-מטבל שפשוט אי אפשר לעבור על סדר היום בלעדיו בכל מה שקשור לנאצ’וס, הוא בהחלט הגוואקמולי. ממרח אבוקדו מושלם שהכנתם במו ידיכם! אין טעים מזה >> מתכון לגוואקמולי בעשר דקות בלבד

מתכון לסלסה פיקנטית
עוד כוכב בכל מה שקשור למטבלים הוא ללא ספק הסלסה. דרך קלה ופשוטה להכין סלסה ביתית בדיוק כמו אוהבים ויש גם פיקטנית >> רוטב סלסה עגבניות פיקנטי

ממרח פלפלים מיוחד
אחד הדברים האהובים עלינו הוא ממרח פלפלים! לכן החלטנו שגם לכם מגיע להכיר את הממרח הכל כך טעים הזה, הוא ממש כאן >> ממרח פלפלים בולגרי

איך אפשר בלי טורטיות? אי אפשר! הנשנוש המושלם, ארוחת צהריים משביעה או פשוט ככה כי זה טעים בטירוף! יש כמה מתכונים עם טורטיות שאולי לא יצא לכם להכין עדין, עכשיו זה הזמן:

שיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובה אחת

  1. איילת :

    נשמע טוב מאוד, הבעיה שלא נתקלתי בטורטיות שהם לא מקמח בארץ… אשמח לדעת אם יש כאלו ואיפה…

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *