מתכון לטחינה + מרכיב מפתיע שמשפר את המרקם

  פורסם בתאריך   על ידי   תגובה אחת

מהיום, הטחינה הרגילה פשוט לא מספיקה לנו! לא תאמינו מה כף של מיונז תעשה לטחינה שלכם, ואם עדיין לא ניחשתם – היא תהפוך אותה לאוורירית, מקצועית ומדהימה.

אז תכינו את הפיתות (וגם את החצילים, הכרובית והפלאפל) כי יש לנו את המתכון המושלם להכנת טחינה ביתית, בדיוק כמו במסעדה!

מתכון לטחינה הכי טעימה שתכינו

  • 1/2 קופסת טחינה גולמית
  • 2 כוסות מים קרים (הכי קרים שאפשר)
  • כף חומץ
  • כף מיונז
  • מיץ מחצי לימון
  • 2 שיני שום כתושות
  • פלפל לבן לפי הטעם
  • מלח לפי הטעם



איך מכינים?

  1. משלבים את כל מרכיבי הטחינה ומעבדים במעבד מזון כ-10 דקות.
  2. בודקים את מרקם הטחינה – אם רוצים טחינה דלילה יותר, מוסיפים 1-3 כפות מים, לפי הצורך.
  3. בודקים טעמים, אם חסר מלח ופלפל מוסיפים ומעבדים שנית.
  4. .הטחינה יוצאת אוורירית ומדהימה, אל תוותרו על המיונז והחומץ והקפידו להשתמש במעבד מזון במקום ערבוב ידני

מתכוני הטחינה הכי אהובים באתר:

שיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובה אחת

  1. מלכה :

    מתכוונים מעניינים ומגוונים

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *


FoodisGood