FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות

מתכון: אוזני המן ללא גלוטן מבצק מדהים

פורים בפתח ואי אפשר בלי אוזנן המן. את המתכון הבא כדאי לשמור כי מדובר בבצק פריך מעולה, בלי סוגי קמחים מיוחדים, פשוט עם קמח ללא גלוטן.

מתכון לכ- 20 אוזני המן

מצרכים לבצק פריך ללא גלוטן

  • 2 כוסות קמח כרגיל
  • 150 גרם חמאה
  • 1 ביצה
  • 1 חלמון
  • 1 כפית אבקת אפייה

למילוי

איך מכינים?

  1. את כל מצרכי הבצק לשים היטב לקבלת כדור בצק אחיד.
  2. עוטפים בניילון נצמד ומניחים 20 דקות במקרר.
  3. מרדדים על משטח עבודה, קורצים עיגולים בעזרת כוס, ממלאים, מרטיבים את השוליים עם מעט מים, סוגרים למשולשים.
  4. אופים בתנור חם על 180 מעלות למשך 14 דקות.

עוד במדור ללא גלוטן:

כמה טיפים חשובים לאוזני המן מוצלחות

1. רוב המתכונים למילויים השונים מכילים ביסקוויטים, ניתן להמיר את הביסקוויטים בביסקוויטים ללא גלוטן או באגוזים טחונים (ככף לכל ביסקוויט) קליק ל: מתכונים למילויים לאוזני המן.

2. הדקו היטב את הבצק כדי שלא ייפתח באפייה. לבצק פריך יש נטייה לשנות צורתו במהלך האפייה, לכן, חשוב למרוח את הקצוות במים או חלמון ולאחר מכן להדק היטב.

3. שימו לב לאוזני ההמן במהלך האפייה, בצק פריך ללא גלוטן לא משחים כמו בצק פריך רגיל, אלא רק מעט. אוזני ההמן מוכנות אחרי 14-15 דקות, כשהן השחימו קלות, אך נשארו בהירות.

🔥 הכי פופולרי היום
✨ אוספי מתכונים שימושיים
🆕 חדשים באתר
מומלצים לפסח!
דילוג לתוכן