טוסט מושלם • 4 מתכונים לטוסט ביתי מנצח

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

מתכון לטוסט | תמונה: shutterstock

כשאין לנו זמן, או שכחנו לעשות קניות אבל אנחנו כל כך רעבים ורוצים להכין איזה משהו טעים, משביע וקליל ממה שנותר לנו במקרר – טוסט! איזו המצאה גאונית והכי חשוב, פשוטה ונוחה להכנה.

4 סוגי טוסט שונים ואיך מכינים אותם?

יש המון וריאציות להכנת הטוסט המושלם שכל אחד אוהב. אנחנו מודעים לכך שיש אין-ספור אפשרויות להכנת טוסט, בין אם זה בתנור, בטוסטר אובן או בטוסטר רגיל. אבל לנו זה לא באמת משנה, כל עוד זה חם וקראנצ’י במיוחד.

אז נתחיל בטוסט המוכר והאהוב ביותר – פרנץ’ טוסט

פרנץ' טוסט ביתי | תמונה: shutterstock

פרנץ’ טוסט ביתי | תמונה: shutterstock

בדרך כלל חלה מתוקה, המטוגנת על מחבת ומצופה בכל טוב – חמאה, אבקת סוכר וכל סוג של סירופ שרק תוכלו לדמיין. אין לנו מתכון אחד שאנחנו מעדיפים, פשוט כי כולם כל כך מושלמים. הנה הם ממש כאן >> פרנץ’ טוסט בכל מיני שיטות





הקלאסי: טוסט גבינה צהובה

טוסט צהובה קלאסי | תמונה: shutterstock

טוסט צהובה קלאסי | תמונה: shutterstock

הטוסט הקלאסי שלעולם לא יצא מהאופנה. הוא כל כך פשוט להכנה, ניתן לשלב עוד גבינות שאוהבים, להשתמש בכל לחם שרק רוצים: מחלה מתוקה עד לפיתה מקמח כוסמין. כך או אחרת, זה פשוט עובד. אז מה צריך בשביל טוסט גבינה בסיסי?

  • 4 פרוסות לחם (חלה, לחם מלא, או כל סוג לחם שרוצים)
  • רוטב פיצה / קטשופ
  • ניתן להשתמש בחמאה במקום רוטב עגבניות
  • 4 פרוסות גבינה צהובה
  • תוספות מומלצות לטוסט: טונה, זיתים ירוקים, עגבניות

איך מכינים?

  1. נורא פשוט, אם אתם אוהבים את הטוסט שלכם קלוי ופתוח, חממו תנור מראש ל-180 מעלות ורפדו תבנית ונייר אפייה.
  2. מרחו את חתיכות הלחם ברוטב, פזרו את התוספת המועדפת וכסו בחתיכת גבינה צהובה.
  3. הכניסו לתנור ל-10 דקות או עד שרואים את הגבינה מותכת ונמסה.
  • אם אתם בעניין של טוסט בטוסטר, הכינו את הטוסט, הצמידו כל זוג חתיכות לחם אחת לשנייה והכניסו לטוסטר.
  • טיפ* על מנת שלא תלכלכו את הטוסטר לאחר הכנת הטוסט, ניתן לרפד את הטוסטר בנייר אפייה או בנייר כסף, להכניס את הטוסטים בפנים ולסגור.

טוסט נקניק – כי זה כל כך טעים כשזה חם

טוסט נקניק ביתי | תמונה: shutterstock

טוסט נקניק ביתי | תמונה: shutterstock

אנחנו לא מתכוונים לזלזל בטוסט הגבינה, אבל היי – נקניק בלחם צרוב, עם פסטו ושום כתוש? זה הדיבור! אז לא כל דבר מושלם עם גבינה, יש גם את הבשר שאנחנו לא נשכח אותו. אתם תבחרו את סוג הנקניק שלכם – בין אם זה פסטרמה, סלמי, אווז, או כל דבר שרק תרצו. ברגע שזה חם, זה מקבל מרקם אחר לגמרי.

4 פרוסות לחם לבחירה (חלה, לחם מלא, לחם כוסמין)

  • רוטב עגבניות/ רוטב פיצה
  • ממרח פסטו
  • כפית מיונז
  • שן שום כתושה
  • 4 פרוסות נקניק שאוהבים (כדאי לשלב פסטרמה, סלמי, כתף בקר מפולפל)

איך מכינים?

  1. מורחים את הפסטו, המיונז והשום על 2 פרוסות לחם ומניחים את חתיכות הנקניק.
  2. מכניסים את הטוסט לטוסטר ומצמידים את המכסה היטב.
  3. מוציאים כשהטוסט מוכן וקראנצ’י.




צנימים – פשוט וטעים

צנימים עם ריבה - הכי טעים שיש | תמונה: shutterstock

צנימים עם ריבה – הכי טעים שיש | תמונה: shutterstock

אין יותר מידי דרכים להסתבך עם צנימים. הסיבה שזה אידאלי היא כי ניתן למרוח על זה כל דבר שרק רוצים: ריבה, ממרח שוקולד, חמאת בוטנים, או אפילו לשלב בין כמה סוגים של ממרחים יחד – הסוד לצנימים מנצחים הוא בממרח שתמרחו עליהם >>מתכונים לריבות ביתיות | חמאת שום ביתית בקלות | ממרח בוטנים ביתי | מתכון לסחוג חריף | ממרח עגבניות מיובשות מעולה

  1. הכינו מראש כמה פרוסות לחם, רצוי חלה. ניתן להשתמש בכל סוג לחם שרק רוצים.
  2. הכניסו לתנור שחומם מראש ל-180 מעלות, למשך 12-15 דקות, עד שהלחם מתחיל להשחים.
  3. ניתן להשאיר את הלחם בתנור למשך זמן ממושך יותר, במידה ואוהבים את הלחם ממש שרוף.
  • אפשרות קלה יותר, היא להכין את הלחם במצנם ולמרוח ישר בממרח האהוב.

רגע, לאן אתם הולכים? לא סיימנו 🙂 יש לנו כמה מתכוני מאפים זריזים שבטוח תרצו לשמור:

שיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *


FoodisGood