תפריט

פונדו שוקולד • מתכון מנצח (גם בגרסת פרווה)

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

מתכון לפונדו שוקולד מעולה, גם בגרסת פרווה. כי אין יותר טעים משילוב פרי עסיסי ושוקולד נמס שמתפוגג בפה בתחושת אווריריות מאין כמותה.

הכנת פונדו שוקולד

מצרכים

  • 340 גרם שוקולד חלב (מריר לפונדו פרווה), חתוך לקוביות
  • 1 כוס שמנת להקצפה (שמנת צמחית לפונדו פרווה)
  • קורט מלח
  • לטבילה: תותים, בננות חתוכות, אפרסקים, תפוחים וכל פרי שתרצו

אופן ההכנה

  1. מחממים את השמנת בסיר קטן על אש בינונית עד לקבלת בועות קטנות של רתיחה.
  2. מכבים את האש, מוסיפים את השוקולד ומערבבים עד לקבלת מרקם אחיד.
  3. ניתן לטבול בפונדו ישירות מהסיר או להעביר לכלי פונדו מיוחד ששומר על הפונדו חם על אש קטנה מאוד (מעל נר).



טיפים להגשת פונדו

  • העבירו את הפונדו לקערה וסדרו את הפירות מסביב בצורה נוחה ויפה.
  • תמיד הגישו את הפונדו מעל למפה, אתם לא רוצים לדאוג ללכלוך השולחן בזמן האכילה.
  • כדי להפוך את הפונדו לחוויה אמיתית השתמשו במזלג פונדו מיוחד, אם אין, ניתן להשתמש גם בקיסם או במזלג רגיל.
  • הפונדו התקשה? לא נורא, במידה והפונדו מתקשה, ניתן להוסיף כפית שמנת, להחזיר לחימום של חצי דקה במיקרוגל ולערבב עד לריכוך.
  • מכונה להכנת פונדו תשמור על השוקולד שלכם בטמפרטורה המושלמת כל הערב.



שדרוגים לפונדו

פונדו למבוגרים: ניתן להוסיף לשוקולד כף של אייריש קרים או כל ליקר אחר להוספת ושדרוג הטעם.

פונדו בניחוח וניל: תמצית וניל תמיד יכולה להוסיף לשוקולד טעם מיוחד.

לאוהבי הקפה: כפית של אבקת אספרסו לאוהבי הטעם המריר.

לילדים ולא רק: ניתן להוסיף מרשמלו חמים בנוסף לפירות וליהנות מהשילוב המושלם עם השוקולד.

קטגוריות: אפייה, כללי

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *

FoodisGood