סופלה שוקולד במיקרוגל | שחיתות ב-3 דקות

  פורסם בתאריך   על ידי   10 תגובות

בימים החמים שעוברים עלינו להדליק תנור זה פשוט לא בא בחשבון. ובכל זאת, איך אפשר לוותר על משהו מתוק? ארגנו לכם את המתכון המושלם – סופלה שוקולד זריז שמכינים בדקה ומחממים עוד 2 דקות במיקרוגל.

*כמויות לעוגת שוקולד בספל קפה גדולה (350 מ”ל)

לעוגת הסופלה:

  • ביצה
  • 1/4 כוס סוכר + 3 כפות
  • 1.5 כפות שמן
  • 1/4 כוס אבקת קקאו
  • 1/4 כוס שמנת מתוקה
  • 1/4 כוס קמח תופח

לשוקולד במרכז:

  • 2 קוביות שוקולד מריר
  • כף קמח



אופן ההכנה

  1. את העוגה מכינים ישירות בתוך הספל:
  2. בעזרת מזלג הקציפו את הביצה עם שמן, הוסיפו סוכר ושמנת מתוקה והמשיכו בהקצפה עוד כחצי דקה.
  3. כעת הוסיפו פנימה קקאו וקמח תופח וערבבו היטב עד שמתקבלת תערובת חלה וללא גושים.
  4. טבלו את קוביות השוקולד בקמח והניחו על גבי תערובת הסופלה, לא לדחוף את השוקולד פנימה, אנחנו לא רוצים שהוא ישקע לחלוטין.
  5. כוונו את המיקרוגל על חום גבוה והציבו את הספל במרכזו, חממו במשך 2 דקות ולא יותר, כעת בדקו את העוגה – הסופלה מוכן כשהוא תפוח ויציב, אם צריך, חממו עוד כחצי דקה.

הכי טעים שיש: מתכון לסופלה שוקולד אמיתי כמו במסעדות
כדאי להגיש עם גנאש שוקולד: קליק למתכון

קטגוריות: אפייה, כללי

שיתוף

אולי יעניין אותך...

10 תגובות

  1. זיו :

    הכנתי את הכמות ועשיתי את הסופלה בשתי כוסות קטנים יותר. יאמממ 🙂

  2. לאה :

    ואם אני רוצה לאפות בתנור? אפשר?

  3. אנונימי :

    אפשר לעשות בשמנת מתוקה ולהחליף במקום בחמאה??

  4. הודיה :

    לא הבנתי מה זאת אומרת לטבול את קוביות בשוקולד בקמח? ואיך להניח את זה במרכז?

  5. נחמה :

    מה אפשר לשים במקום השמנת כדי שיצא פרווה

  6. תום :

    היי, מדוע משתמשים ברבע כוס סוכר בעוד שבמתכון בתנור לכמות של 12 סופלה אישי ששמתם כאן בתגובות משתמשים ב 5 כפות סוכר?

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *


FoodisGood