פאד תאי עוף וירקות ברוטב אסייתי

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

אולי אחת המנות שהכי כיף לאכול בתוך קופסת טייק אוואי – הפאד תאי התיאלנדי. המנה המפורסמת הזאת עשויה מאטריות אורז המטוגנות תוך כדי ערבוב עם ביצים, רוטב דגים, פלפל צ’ילי אדום וסוגי בשר, עוף או טופו.

מתכון: פאד-תאי עוף אמיתי 

גיחה לתאילנד לארוחת ערב וחוזרים. פאד תאי עוף וירקות ברוטב אסיאתי. מתכון קל ומושלם לארוחה משביעה ומהנה!

לפאד-תאי

לרוטב אסייתי

  • 1 בקבוק רוטב פאד-תאי מוכן
  • מיץ מליים אחד
  • 3 כפות רוטב דגים

הוראות הכנה

  1. את חבילת אטריות האורז משרים במים כשעתיים.
  2. מערבבים רוטב פאד-תאי עם קצת מים ומיץ ליים.
  3. בווק מקפיצים את העוף, מוסיפים את הביצה הטרופה עד שכמעט מוכנה.
  4. מוסיפים את האטריות, הבצל הירוק והנבטים.
  5. מוסיפים את הרוטב ומקפיצים עד שמוכן.
  6. מגישים חם, בתאבון..



ידעתם ש…

  • את הפאד תאי ניתן להזמין בכל מסעדה אסייתית, כאשר בתיאלנד נחשב הפאד תאי למנת רחוב, כזאת שפשוט חוטפים ואוכלים על הדרך. אוהבים מתכונים מהמטבח האסייתי? יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם! קליק למתכונים
  • הפאד תאי נמצא בין עשרת המאכלים התאילנדים האהובים ביותר בעולם. טוב, את זה כבר ידענו.
  • התאילנדים לעולם לא מבזבזים אורז או דורכים עליו, מאחר והאורז נחשב לקדוש בעיניהם, יש המאמינים אפילו אלוהי.
  • אין דבר כזה אוכל אפוי בתאילנד, שום אוכל לא נאפה ולכן כמעט לא תמצאו תנור בבתיהם של התאילנדים.

מתכון על ידי: עמיהוד פרי.

שיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *


FoodisGood