פחזניות פרווה בלי מקום לטעויות

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

פחזניות – אין לנו מילים לתאר כמה אנחנו אוהבים את הקינוח המפנק הזה! בצק רבוך אוורירי שממולא בקרם / קצפת ואפילו גלידה – זה לא משנה לנו! אם עד היום הכרנו את הפחזניות הקלאסיות בגרסה חלבית, מהיום יש לנו בשורה, והיא, אם עדיין לא ציינו, מתכון לפחזניות פרווה!

מצרכים:

לבצק הפחזניות

  • כוס שמן
  • 2 כפות
  • כוס מים
  • 1.5 כוסות + כף קמח לבן
  • 4 ביצים M

למילוי קצפת פרווה

  • 2 גביעי קצפת ריץ’
  • כוס מים
  • 3.5 כפות אינסטנט פודינג וניל



איך מכינים?

  1. בקלחת מחממים שמן, סוכר ומים עד לרתיחה.
  2. מנמיכים להבה ומוסיפים קמח, מערבבים במהירות עם כף עץ עד שמקבלים בצק אחיד.
  3. מכבים את האש ומעבירים את כדור הבצק למיקסר עם וולישה.
  4. מפעילים את המיקסר על מהירות גבוהה ולשים למשך 4-5 דקות.
  5. ממשיכים בלישה במהירות בינונית ומוסיפים ביצה שלמה.
  6. ממשיכים בלישה, כשהביצה נבלעת ממשיכים בהוספת ביצה נוספת, ממשיכים כך עם כל הביצים.
  7. ממשיכים בלישת בצק הפחזניות עד לכדי כדור בצק אחיד.
  8. מעבירים את הבצק לשקית זילוף, מזלפים על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה (שומרים על רווחים אנים בכדי שהפחזניות לא ידבקו זו לזו).
  9. אופים את הפחזניות בתנור חם על 200 מעלות למשך 15 דקות, מנמיכים את חום התנור ל-160 וממשיכים באפייה למשך 23 דקות נוספות.
  10. מכבים את התנור ומעבירים את מגש הפחזניות לשיש, מניחים לצינון בטמפרטורת החדר.
  11. מקציפים את כל חומרי הקצפת עד לקבלת בצפת תפוחה ויפה.
  12. חותכים כל פחזנייה במרכז ומלפים פנימה קצפת.

*אופציה לשדרוג הפחזניות: במקום קצפת פרווה ניתן למלא כל פחזנייה בכף של גלידת וניל פרווה או גלידה בכל טעם אחר ובכך להפוך את הפחזניות לקינוח מרשים אף יותר!

אם אתם בעניין של פחזניות, אתם בטוח תאהבו את המתכון הבא של הילה רשתי >> מתכון לפחזניות מנצחות בקלי קלות

קטגוריות: אפייה, כללי

שיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *


FoodisGood