2 מתכונים לפסטרמה ביתית + ממרחים לשדרוג הכריך

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

הפסטרמה היא הפתרון המושלם לשדרוג הכריך והכי כיף זה שאפשר להכין אותה גם בבית, בתוספת ממרחים מעולים כמו מיונז, אלף האיים, חרדל ועוד..

אז איך מכינים פסטרמה?

הפסטרמה היא בעצם תוצר של בשר מעושן אשר עובר כבישה והמלחה, ייבוש ולבסוף תיבול בתבלינים כגון שום, פלפל שחור, פפריקה ועוד. בדרך כלל נפגוש פסטרמה העשויה מבשר בקר, אך בארץ נמצא גם פסטרמה העשויה מעוף, הודו ובנוסף להכל – היא קיימת מסוג דל שומן.

מתכון לפסטרמה ביתית בציפוי חרדל ודבש

אחד הדברים היותר טובים בפסטרמה ביתית, זה שאתם מחליטים כמה תבלינים לשים ובאיזה רוטב להכין את הפסטרמה. הנה המתכון מעולה לפסטרמה בתנור, אתם תחליטו איזה בשר אתם מעדיפים – עוף או הודו, העיקר שתגישו אותה חמה.

פסטרמה הודו ביתית

סיבה נוספת להכין את הפסטרמה שלנו בבית היא מכיוון שאנו יודעים בדיוק מה הילדים שלנו אוכלים. בלי חומרים משמרים, בלי רטבים מיותרים ובלי תיבול מוגזם. לפעמים פשוט הוא הכי טעים שיש.

ממרחים לשדרוג הכריך:

עכשיו שיש לנו פסטרמה מוכנה היישר מהתנור, הגיעה הזמן להרכיב את הכריך המנצח שלנו בעזרת הממרחים הבאים:

רוטב פסטו פשוט וקל להכנה שמתאים לסלט, כרוטב לפסטה או אפילו על פרוסת לחם עם גבינה מלוחה. פסטו פרווה (ללא פרמז’ן) שמחזיק טרי לשבועיים, טעים ובריא – בתאבון! למתכון >> מתכון לרוטב פסטו ביתי

ממרח פלפלים

פלפלים קלויים לכשעצמם הם מעדן, אז על אחת כמה וכמה בתור ממרח שמשתלב בטעמים חמוצים מתקתקים עם כל כריך שנבחר. מתכונה של תמר מאיר טבקמן לממרח פלפלים ביתי ישדרג לכם את היום. למתכון >> ממרח פלפלים ממכר.

ממרח עגבניות מיובשות

מעבר לכך שהן יפות, מתוקות, ומלאות בוויטמינים, ניתן להשתמש בעגבניות למגוון רחב של אפשרויות ואיך לא- להכין ממרח עגבניות מיובשות ביתי שיעשיר לכם את הכריך או הפירכית. מתכון ביתי וקליל להכנת ממרח אדום ויפיפה. למתכון >> ממרח עגבניות מיובשות.

גלו מה ההבדל בין הודו לעוף ומה יותר בריא >> לכתבה

שיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *


FoodisGood