לביבות דלעת ובטטה אפויות שגם ילדים אוהבים

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

הגיע החורף ואיתו החיפוש אחר “נשנושים”, זה טבעי. יש לנו מתכון מעולה בשבילכם – לביבות דלעת אפויות שממש מתאימות לארוחת ערב. הן בריאות וטעימות וילדים בהחלט יסכימו לאכול אותן!

מה צריך?

  • 250 גרם דלעת
  • 1/2 בטטה
  • גזר גדול מגורר
  • ביצה
  • 3 כפות קמח
  • 3.5 כפות פירורי לחם
  • מלח ופלפל שחור



איך מכינים?

  1. את הדלעת והבטטה מבשלים 15 דק’ במים עם כפית מלח, מוציאים, מועכים לפירה ומצננים.
  2. את הקישוא סוחטים היטב מנוזלים ומכניסים לקערה.
  3. מוסיפים את הפריה ואת שאר מצרכי הלביבות ומערבבים היטב.

ללביבות מטוגנות: מחממים שמן חצי עמוק במחבת, כשחם יוצרים לביבות ומטגנים כ-3 דקות מכל צד.

ללביבות אפויות: מרפדים תבנית בנייר אפייה משומן ובעזרת 2 כפות מניחים לביבות על התבנית, משמנים בספריי שמן, אופים בתנור חם על 200 מעלות כ-5 דקות והופכים, ממשיכים באפייה עד להשחמה יפה.

יש לנו עוד מתכוני לביבות לילדים:

שיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *

FoodisGood