כל אופה מתחיל אוהב לצפות את העוגה שלו בשוקולד, זה עוזר להסתיר פגמים בעוגה ובעיקר הופך אותה ליפה וטעימה יותר. בזמן ששוקולד מריר + קצפת צמחית יצרו לכם ציפוי שוקולד פרווה משגע לעוגה, הגיע הזמן לעלות רמה ולהכיר את הציפוי הלבן המדהים הבא – זיגוג אבקת סוכר.
ציפוי אבקת סוכר פרווה שמתאים לכל עוגה
המתכון לציפוי / זיגוג הוא פשוט ומהיר, כל אחד יכול. הציפוי מתאים לעוגות בחושות, מאפים מתוקים, דונאטס וסופגניות ועוד..
מה צריך?
- 100 גרם אבקת סוכר
- כפית מיץ לימון
איך מכינים?
- בקערית קטנה מערבבים אבקת סוכר עם מיץ לימון עד לקבלת עיסה אחידה במרקם ממש כמו של טחינה.
- אם הבלילה סמיכה מידי ניתן להוסיף עוד מעט מיץ לימון, אם היא דלילה מידי יש להוסיך עוד אבקת סוכר.
*טיפ מעולה: שלבו 1/4 כפית אבקת נס קפה ליצירת ציפוי מתוק בטעם קפה או 1/4 כפית אבקת שוקולד ליצירת ציפוי שוקולית שילדים אוהבים.
בונוס: מתכוני עוגות בחושות שילכו נהדר עם הציפוי