תפריט

איך מכינים ציפוי לבן פרווה לעוגה (זיגוג סוכר)

  פורסם בתאריך   על ידי   אין תגובות

כל אופה מתחיל אוהב לצפות את העוגה שלו בשוקולד, זה עוזר להסתיר פגמים בעוגה ובעיקר הופך אותה ליפה וטעימה יותר. בזמן ששוקולד מריר + קצפת צמחית יצרו לכם ציפוי שוקולד פרווה משגע לעוגה, הגיע הזמן לעלות רמה ולהכיר את הציפוי הלבן המדהים הבא – זיגוג אבקת סוכר.

ציפוי אבקת סוכר פרווה שמתאים לכל עוגה

המתכון לציפוי / זיגוג הוא פשוט ומהיר, כל אחד יכול. הציפוי מתאים לעוגות בחושות, מאפים מתוקים, דונאטס וסופגניות ועוד..

מה צריך?

  • 100 גרם אבקת סוכר
  • כפית מיץ לימון

איך מכינים?

  1. בקערית קטנה מערבבים אבקת סוכר עם מיץ לימון עד לקבלת עיסה אחידה במרקם ממש כמו של טחינה.
  2. אם הבלילה סמיכה מידי ניתן להוסיף עוד מעט מיץ לימון, אם היא דלילה מידי יש להוסיך עוד אבקת סוכר.

*טיפ מעולה: שלבו 1/4 כפית אבקת נס קפה ליצירת ציפוי מתוק בטעם קפה או 1/4 כפית אבקת שוקולד ליצירת ציפוי שוקולית שילדים אוהבים.

בונוס: מתכוני עוגות בחושות שילכו נהדר עם הציפוי

קטגוריות: אפייה, כללי

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *

FoodisGood