תפריט

סלט אבוקדו בקלי קלות • 4 מתכונים זריזים!

  פורסם בתאריך   על ידי   2 תגובות

עונת האבוקדו בשיאה ואיך אפשר להעביר אותה בלי סלט אבוקדו טרי וטעים? לא משנה איך אתם אוהבים אותו – עם או בלי מיונז, עם ביצים קשות או אולי בכלל עם חזה עוף? אספנו 4 מתכונים מעולים לסלט אבוקדו קל וטעים.

מתכון בסיסי: סלט אבוקדו ולימון שכל אחד יאהב!

הוא משמש כמתבל נהדר (גוואקמולי) לטורטיות וחטיפים נוספים. הוא מושלם למריחה על פרוסות באגט קריספיות כנשנוש של אחר הצהריים, מדובר כמובן במתכון לסלט אבוקדו קלאסי עם הרבה לימון.

מצרכים:

  • 2 אבוקדו רכים
  • מיץ מחצי לימון
  • 1/4 בצל קצוץ
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • שדרוגים: 2 כפות גבינת שמנת / 1/2 גמבה אדומה חתוכה לקוביות קטנות / 1/4 פלפל חריף קצוץ / 1 ביצה קשה.

איך מכינים:

  1. חוצים את האבוקדו, נפטרים מהגלעין וקוליפם את הקליפה (כדאי להיעזר בכף בכדי לרוקן את תוכן האבוקדו.
  2. מעבירים את האבוקדו לקערה ומועכים היטב בעזרת מזלג.
  3. מוסיפים לימון, בצל, תבלינים ותוספות משדרגות ומערבבים היטב.
  4. זה הכל, הסלט מוכן, בתיאבון 🙂

מתכון משודרג: סלט אבוקדו עם ביצים קשות

סלט אבוקדו עם ביצים קשות

למתכון: סלט אבוקדו וביצים קשות

אם בא לכם ארוחת בוקר משביעה, כזאת שתספק לכם מרץ לכל היום ותשמור אתכם שבעים עד ארוחת הצהריים, המתכון הבא בדיוק בשבילכם! מתכון לסלט אבוקדו עם ביצים קשות שקל להכין והכי כיף למרוח בסנדוויץ’.

מתכון לאירוח: סלט קוביות אבוקדו קייצי

מתכון לסלט אבוקדו קל

למתכון: סלט אבוקדו וירקות

אם האבוקדו לא רך מידי, ישנה עוד אופציה נהדרת לאכול אותו – בצורת קוביות כמובן. המתכון הבא הוא מתכון קליל אך מגרה במיוחד לסלט קוביות אבוקדו עם כל טוב! תירס, ירקות, ירק וכמובן אבוקדו טרי. הצעה לשדרוג: הוסיפו לסלט כמה פרוסות פלפל חריף ותקבלו סלט אבוקדו פיקנטי ומדהים.

מתכון בריא במיוחד: סלט אבוקדו עם רצועות חזה עוף

סלט אבוקדו עם חזה עוף

השילוב של אבוקדו וחזה עוף מוכר לנו מאוד גם מבתי הקפה בארץ. מדובר בסלט קל להכנה שמתאים מאוד לארוחת צהריים. אבוקדו ועוף הוא שילוב נהדר ומשביע במיוחד. למתכון בסיסי לסלט אבוקדו וירקות נצרף רצועות חזה עוף מתובלות באופן הבא:

מצרכים:

  • 2 פרוסות חזה עוף טריות
  • 1 כף שמן
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 1/4 כפית פפריקה אדומה מתוקה
  • 1/4 כפית פפריקה אדומה חריפה

איך מכינים:

  1. את חזה העוף נחתוך לרצועות בגודל שווה.
  2. נחמם היטב מחבת פסים.
  3. בקערה גדולה נערבב שמן עם תבלינים ואת רצועות חזה העוף.
  4. כשהמחבת חמה נטגן את חזה העוף עד להשחמה יפה.
  5. נכין את בסיס בלט האבוקדו לפי המתכון הבא >> קליק למתכון
  6. נניח מעליו את רצועות חזה העוף וזה הכל.

איך נשמור על הסלט?

יש להניח את הסלט בעקרה ולכסות את החלק העליון באחת מהאופציות הבאות: טבעות בצל סגול / פרוסות לימון /בצל לבן קצוץ.

לסיום: 8 סיבות לאכול אבוקדו

  • תורם למוח
  • תורם לראייה
  • מאזן את רמות הסוכר
  • משאיר אתכם שבעים לאורך זמן
  • מעכב את תהליך ההזדקנות
  • מכיל המון סיבים תזונתיים
  • תורם לירידה במשקל
  • תורם להיריון בריא

תמונה ראשית: שגית מלכי

2 תגובות

  1. הסלט השני הכי מומלץ :

    עד היום הכנתי סלט אבוקדו קלאסי כזה שמועכים עם ביצה קשה דווקא אתמול הלכתי על הסלט השני עם הירקות והתירס יצא פגזז!!

  2. פסחח :

    בהחלט נראה טוב וטעים ,אני ממליץ גם לארוחת ערב קלה על אבוקדו עם מלח לימון לא צריך הרבה ,אבוקדו שלם ,כפית וסכין לחצות את האבוקדו . להמליח עם מלח לימון אבל באמת בשביל הטעם יותר מידיי מלח לא בריא ,והתוספת של הלימון זה מצוין ,אם מישהו חושב שאולי לא יספיק אני ממליץ על צנימים או פרוסות לחם קלוי עם אבוקדו ,בתיאבון

תגובות

כתובת האימייל שלך לא תפורסם בפומבי. שדות חובה מסומנים *

סרטונים מעוררי תיאבון

FoodisGood