תפריט

מנות ראשונות לארוחה בשרית

ארוחה בשרית מושקעת חייבת לכלול מנה ראשונה. בעמוד הבא תמצאו אוסף מתכונים למנות ראשונות לאירוח בשרי: מנות פרווה, בשר, פסטלים, מאפים אישיים, פשטידות ועוד..

מנות ראשונות פרווה

כדורי כרובית אפויים בתנור

קציצות כרובית קריספיים מבחוץ ורכים מבפנים, בריאות וטעימות שמתאימות כתוספת או לארוחת ערב מפנקת לילדים ולכל המשפחה. כדורי הכרובית קלים להכנה וניתנים לטיגון או לאפייה.

על ידי Sagit Malki

כרובית מטוגנת בפירורי לחם

ת מנת הכרובית המטוגנת כולם אוהבים, היא משמשת כמנה ראשונה מעולה וכן כנשנוש טעים במיוחד. כדאי להגיש לצד טחינה.

על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו

סלט עגבניות ובצל על חציל מטוגן

דרך נהדרת ואישיות להגשת סלט עגבניות ובצל סגול. סלט העגבניות הרגיל מונח על מצע של חציל מטוגן ובכך משתדרג למנה ראשונה אישית, מרשימה וטעימה.

על ידי Marcia Abramovich

מנות ראשונות בשריות

סלסילות פילו ממולאות כבדים ולבבות

מנה ראשונה / עיקרית לפי בחריתכם של סלסילות עלי ספילו ממולאות במעורב של כבדים ולבבות בסילאן. מנה מיוחדת, מושקעת וטעימה.

על ידי המתכונים של ריקי גבאי

טורטיות מטוגנות במילוי ירקות מוקפצים (אגרול טורטייה)

מתכון לאגרולים ביתיים עשויים מטורטייה מצופה בפירורי לחם ומטוגנת. מנה טעימה במיוחד ומלאה בירקות צבעוניים. מושלם כמנה ראשונה או לארוחת ערב צמחונית מקורית.

על ידי המתכונים של שושי מאיר

רולדת עוף וירקות חגיגית

רולדת עוף נהדרת לערבי חג ושבתות. מתכון קל שמצליח בכל פעם ומקבל שלל מחמאות. את הרולדה מכינים בסיר ולא באפייה. שילוב של עוף, עשבי תיבול, ירקות ועוד..

על ידי המתכונים של ריקי גבאי

פסטלים ומאפים בשריים

גוז’גיז’ה – סמבוסק מהמטבח הבוכרי

מאפה הגוז'גיז'ה מהמטבח הבוכרי הוא בעצם סמבוסק ממולא בכל טוב. במילוי הגוז'גיז'ה יש המון בצל, אנטריקוט ושומן כבש. השילוב של הבצק עם המילוי העשיר יוצר מאפה מושלם כמתאבן לכל ארוחה בשרית מושקעת.

על ידי דקלה דניאל

כיסוני פירושקי במילוי בשר ואורז

מתכון למאפה פרושקי מהמטבח הרוסי. מאפה שמרים מטוגן וממולא באורז ובשר טחון. מעולה לארוחת צהריים.

על ידי Nino - מטבח אומנותי

מאפה בצק עלים ממולא חזה עוף וירקות

מנת פתיחה מעולה וקלה להכנה שיכולה לשמש גם כמנה עיקרית. מאפה של בצק עלים ממולא בחזה עוף וירקות - הרמוניה של טעמים וצבעים שמשתלבים במנה משגעת.

על ידי המתכונים של אתי ממן

מנות ראשונות - דגים

כדורי מרלוזה מטוגנים

קציצות דגים או כדורי דגי מרלוזה טעימים שכיף לנשנש. מתכון שמתאים לילדים וגם למבוגרים, לבופה או לארוחת צהריים. כדאי להגיש עם קיסמים.

על ידי המטבח של שרית

דג סול מטוגן בפירורי לחם • מתכון קל וטעים

מתכון לדג סול מטוגן בדיוק כמו שדגים מטוגנים צריכים להיות. דג סול הוא מושלם לטיגון ובסיום מתקבל דג רך וטעים עם ציפוי פריך. אל תוותרו על הקמח במתכון.

על ידי שיר אוחיון

דג סלמון צלוי בתנור

דג סלמון ידוע בתכונותיו הבריאות, הוא מתאים מאוד לדיאטה אבל בהחלט מהווה מנה מעולה לכל אוהבי הדגים באשר הם. מתכון מעולה, פשוט וקל לדג סלמון צלוי בתנור עם מצרכים בסיסיים.

על ידי FoodisGood

מנות ראשונות קלות

כנפיים בציפוי אסיאתי בתנור

מתכון מעולה לכנפיים פריכות בטעם אסיאתי. למתכון הזה מומלץ להשתמש בחלק השמן של הכנפיים כדי ליהנות מיחס בשר-ציפוי מושלם. המנה מוגשת בכרך-כלל כמנה ראשונה אבל עומדת בפני עצמה גם כמנה עיקרית לצד סלט עלים, צ'יפס, אורז או תוספות אחרות.

על ידי FoodisGood

פטריות ממולאות בעוף טחון ברוטב פטריות

מנה ראשונה שכולם אוהבים - פטריות ממולאות בחזה עוף טחון עם ירק ותבלינים. הכנת המנה מצריכה קצת התעסקות אבל כל אחד יכול להכין והמנה מעולה לאירוח!

על ידי המתכונים של מירי יעקב

כבד עוף מוקפץ עם בצל ופטריות

כולנו מכירים את התכונות הבריאות שכבדי עוף מספקים לנו. בשילוב עם פטריות טריות ובצל מטוגן הופך כבד העוף לטעים מאי פעם ויכול לשמש כמנה מעולה לצד באגט טרי. מתכון בכלל לא מורכב לכבדי עוף טעימים.

על ידי Moran Turgeman

מרקים מומלצים כמנה ראשונה

מרק כרובית וגרגירי חומוס בקלות

מרק עשיר עם כרובית, גרגירי חומוס ותפוחי אדמה. מרק צמחוני / טבעוני שכולם אוהבים.

על ידי המתכונים של שושי מאיר

מרק גספצ’ו אדום קל להכנה

מתכון קל למרק גספצ'ו פרווה. מרק עשיר בטעמים עם דלורית, גזר ותפוחי עץ. את המרק מומלץ לאכול קר או פושר.

על ידי חניל'ה שלי

מרק גזר, פטריות וגריסים פולני (קרופניק)

את מרק הקרופניק הפולני חובה להכין לפחות פעם אחת. מרק קל להכנה שמשלב גזר, פטריות וגריסי פנינה.

על ידי המתכונים של שושי מאיר

שמירה ושיתוף