3 המאפים הכי פופולריים השבוע

זה ללא ספק היה שבוע של מאפים ופשטידות, ומבין כל המתכונים היו 3 שבלטו במיוחד..

נאן – לחם הודי שטוח במחבת

המתכון של "בת-חן סטודיו לבישול ואפיה" ללחם הודי שנקרא "נאן", לחם קל להכנה וטעים לאללה שמכינים במחבת עם יוגורט, זעתר וכל טוב. ניתן להכין את הנאן גם מ- 50% קמח מלא או כוסמין.

על ידי בת-חן סטודיו לבישול ואפיה

פשטידת ירק וירקות פרווה / חלבית

מתכון מנצח לפשטידת ירק וירקות צבעונית ועשירה בוויטמינים. שילוב של ירק טרי עם ירקות בריאים, תירס, שיבולת שועל וכל טוב הופך את הפשטידה למושלמת לכל ארוחה. ניתן גם לאפות בתבניות אישיות או כמאפינס.

על ידי כרמית מ. דהאן

מאפינס זיתים קליל ב-10 דקות עבודה

כשאין הרבה זמן (או כוח) פשוט מכינים מאפינס! ומה יותר טעים ממאפינס זיתים וגבינות במינימום עבודה? ניתן להחליף בכל גבינה שיש בבית.

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון