דג בורי עם חומוס וגזר

על ידי אילנית בניזרי  ,

מתכון ביתי וטעים לדג בורי ברוטב פלפלים חריפים, חומוס וגזר. תבשיל ביתי שמתאים בעיקר ליום שישי בצהריים עם פרוסת חלה טרייה. בתאבון..

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 30 דקות
  • 30 דקות

    1 שעה

    1 שעה 30 דקות

  • 5 מנות

מצרכים למתכון

5-6 חתיכות פילה דג בורי

2 גזרים חתוכים לרצועות

חצי כוס חומוס מושרה או קפוא של סנפרוסט

פלפלים חריפים טריים ופלפלים יבשים חריפים

7 שיני שום

כוסברה קצוצה (חצי חבילה)

2 כפות גדושות פפריקה

כוס שמן

כוס מי ברז

הוראות הכנה

ראשית נשרה את הדג בלימון ומלח כחצי שעה ונשטוף לאחר מכן.

בסיר נסדר את החומוס והגזר ,עליהם נניח את הדגים , נפזר שיני שום מסביב ואת הפלפלים ונפזר כוסברה קצוצה.

נתבל במלח, פלפל שחור וכפית מרק עוף פרווה.

בקערית קטנה נשים 2 כפות גדושות פפריקה וככוס שמן נערבב טוב טוב ,נוסיף לקערית כוס מים מהברז ונערבב ונשפוך על הדגים מלמעלה.

במהלך הבישול נענע את הסיר מידי פעם, ניקח כף וניצוק מהרוטב ונרטיב את הדגים מידי פעם,בישול איטי כשעה.

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

אולי יעניין אותך...

מתכוננים לחופש הגדול

ריכזנו כמה עמודים שימושיים שיעזרו להעביר את החודשיים עם הילדים בכיף 😉

הכי נצפים השבוע

בריאות, דיאטה ואורח חיים

אוספי מתכונים חדשים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.