23 דירוגים וחוות דעת

כרמלה
25/10/2017
האם ניתן להכין יום קודם ולשמור במקרר ולא במקפיא?

טליה
07/03/2017
היי מה הכמות שיוצאת?

28/07/2016
היי מיטל,
הקינוח נשמר היטב במקפיא כשלושה ימים.

מיטל
27/07/2016
פשוט מעדן!
כמה זמן אפשר לשמור במקפיא?

מיטל
27/07/2016
פשוט מעדן!
כמה זמן זה יכול להישאר במקפיא? חודש זה בסדר?

01/05/2016
היי יעל,
1. ממש לא חובה לזלף עם שקית זילוף, בהחלט ניתן להשתמש בכף.
2. אפשרי לשמור במקרר יומיים פשוט להוציא להפשרה כחצי שעה לפני ההגשה.

יעל
30/04/2016
שתי שאלות בבקשה:
1. האם חייבים לשים בשקית זילוף ואז למלא את הצלוחיות, או שאפשר עם כף?
2. במידה ואני מכינה את המוס יומיים לפני ההגשה. האם זה לא יהיה קפוא מדיי בזמן ההגשה אחרי יומיים במקפיא? (את כתבת להכניס רק למס’ שעות)

24/04/2016
היי עדי – ניתן להכין בתבנית אחת אך הקירור ייעשה במקפיא לזמן רב יותר.
היי שירן, נשמע שילוב מעולה, נסי להכין בכוסות שכבה חלבה תחתונה ושכבת מוס שוקולד עליונה.

עדי
19/04/2016
האם אפשר להכין
בתבנית אחת ולא במנות אישיות?
תודה 🙂

אסתי
19/04/2016
שלום, ללא קשר למתכון זה. המתכונים שלכם ככ’ מוסברים, קלים וטעימים. הכינותי כבר הרבה מאכלים מהם.
לחג אכין קינוח הר”מ. כעת אופה את פשטידת תפוחי האדמה. מקווה שיצא טעים
בברכת חג שמח
*****

עדי
18/04/2016
תודה על המתכון 🙂 האם ניתן להכין את זה בתבנית אחת?

שירן
05/04/2016
היי אפשר לשלב את זה עם מוס שוקולד פרווה?

25/03/2016
היי מיטל,
נסי ללא סילאן, בדקי טעמים ואם יש צורך הוסיפי בתנועות קיפול.

מיטל
23/03/2016
אם אני משתמשת טחינה בטעם נוגט אפשר להוריד את הסילאן?

קארין
18/03/2016
אפשר במקום סילאן דבש

30/11/2015
היי נגה, אם את מכירה ואוהבת אם הטעם של קרם הקוקוס, כמו כן יודעת לעבוד איתו, ניתן בהחלט להשתמש בו להכנת הקינוח.

נגה
27/11/2015
ניתן להשתמש בקצפת מקרם קוקוס במקום? (:

23/10/2015
היי שולה, כדי לקבל מרקם של מוס חייבים להקפיא.

שולה
22/10/2015
תודה על המתכון
האם חייבים להקפיא?

טובה
06/07/2015
איזה טעים! חיפשתי המון זמן מוס חלבה ללא ביצים אבל חשדתי אבל התמונה של המתכון נראתה לי ממש מגרה אז החלטתי לנסות. אז קודם כל שמחה לבשר שהתוצאה מעולה, גם בלי ביצים וגם השתמשתי בגרסה הפרווה ועדיין אהבו מאוד! אני לא מכירה אותך אבל תודה רבה ובטוח אכין שוב

21/05/2015
היי אתי, אפשר להכין קרם חלבה עם ממרח חלבה אבל התוצאה שונה.
לקרם חלבה:
מחממים 100 גרם ממרח חלבה במיקרוגל כ-20 שניות ומערבבים עם כף.
מקציפים 1 שמנת מתוקה עם 1 אינסטנט וניל.
מקפלים לתוך השמנת את הממרח בתנועות עדינות.

אתי
20/05/2015
אפשר במקום הטחינה והסילאן להשתמש בממרח חלבה ומה הכמות שצריך? תודה..

מיכל
20/05/2015
קינוח קל להכנה, מרשים ביופיו וטעים מאוד !

שיתוף ושמירת מתכון