בראוניז שוקולד כשרים לפסח ב-10 דקות עבודה

על ידי מהמטבח של אורלי

אם אין לחם - תאכלו עוגות! מתכון מעולה לעוגת בראוניז משגעת, כשרה לפסח והכי חשוב - טעימה במיוחד! בראוניז מעולים, נימוחים בפה ומלאים בשוקולד. דרך מעולה ליהנות מקינוח לפסח מקמח מצה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 10 דקות

    30 דקות

    40 דקות

  • תבנית מלבנית 33×27

מצרכים למתכון

4 ביצים

כוס סוכר

1/2 כוס שמן

2 כפות גדושות שוקולד שחר

1/4 כוס קקאו

1/2 שקית אבקת אפייה

1/2 כוס קמח מצה

חפיסת שוקולד בכל טעם שתבחרו

הוראות הכנה

בקערה גדולה מערבבים חומרים רטובים. מוסיפים קקאו, א. אפייה וקמח מצה ומאחדים.

מרפדים תבנית מלבנית 33×27 בנייר אפייה ומרססים מעט ספריי שמן או חמאה.

משטחים את התערובת.

שוברים אתה הקוביות של השוקולד ומפזרים על התערובת.

אופים את הבראוניז ב 170 מעלות חצי שעה או עד שקיסם יוצא עם פירורים לחים.

מקררים וחותכים לקוביות בגודל של בראוניז.

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

אולי יעניין אותך...

מתכוננים לחופש הגדול

ריכזנו כמה עמודים שימושיים שיעזרו להעביר את החודשיים עם הילדים בכיף 😉

הכי נצפים השבוע

בריאות, דיאטה ואורח חיים

אוספי מתכונים חדשים

1 דירוגים וחוות דעת

חיה נקש

11/03/2018

העוגה הכשרה הזו היא נפלאה, תודה על המתכון יצא לי טעים ופשוט.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.