תפריט
אהבתם? שתפו את העמוד!

מדריכי בישול

מדור אפייה

מדור בריאות

מאפינס פיצה בחצי שעה

על ידי Noa b  , ,     

15/03/2015

3.0 8

בזמן שהתפחת בצק לפיצה ממש לא באה בחשבון, החלטתי לאתגר את עצמי ולהמציא לי פיצה אישית, ומה יותר טוב ממאפינס פיצה מדליקים בכלום עבודה? כל הסיפור 10 דק' עבודה + 20 דקות בתנור. אז הנה הגרסה שלי למאפינס פיצה וגבינות מושלמים!

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 12 מאפינס

מצרכים למתכון

1/2 קופסת קוטג'

1/2 קופסת גבינה לבנה

2 פרוסות גבינה צהובה קצוצות גס

30 גרם גבינה בולגרית מעודנת (לא חובה אבל מוסיף)

כף מלח

כפית גדושה שום כתוש

1/2 קופסת תירס שימורים (150 גרם)

3 כפות רסק עגבניות

3 ביצים

1/2 כפית סוכר

כפית שטוחה זעתר או תבלין אורגנו

1/2 כוס שמן

12 פטריות (לא חובה)

1.5 כוסות קמח תופח

מנז'טים חד"פ - לא חובה בכלל

הוראות הכנה

הקערה גדולה מאוד מערבבים היטב את הביצים עם שאר המצרכים מלבד הקמח.

מתחילים להוסיף את הקמח, תוך כדי ערבוב ובהדרה.

טורפים היטב עד שמתקבל בצק דליל אבל ללא גושי קמח בכלל.

מזדרים מנז'טים בתבנית שקעים, או שמשמנים היטב את התבנית.

יוצקים מבלילת המאפינס לשקעים כ3/4 גובה, מומלץ להיעזר בכף.

בכל מאפין משקיעים פטרייה אחת שלמה, זית או כל מה שתבחרו.

מכניסים לתנור חם על 180 מעלות טורבו ל 20-25 דקות אפייה, תלוי בתנור.

במקום תירס אפשר לגוון לפעמים להוסיף פטריות קצוצות, חרוזי זיתים וכד'..
כמובן שאפשר לוותר על הבולגרית, אבל ממש לא כדאי!

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

8 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

03/09/2016

היי חגית,
ניתן לאפות את המאפינס כפשטידה.
כמה הצעות לשיפור:
1. לאפייה כפשטידה גדולה מומלץ להשתמש בכמות גדולה יותר של תוספות.
2. האפייה בתבנית גדולה (26) תיקח זמן רב יותר, חשוב לשים לב ולבדוק עם קיסם.

חגית

01/09/2016

שלום
האם אפשר להכין כפשטידה אחת גדולה?

foodisgood

14/11/2015

היי כרמלה,
את המאפינס הללו אפשר להכין עם כל סוג גבינה שאוהבים.
חשוב לשים גביע גבינה למריחה (קוטג’, לבנה, גבינת שמנת ואפילו יוגורט).
כמו כן, לא לוותר על גבינה צהובה.

כרמלה

11/11/2015

המאפינס יצאו מעולה.שמתי 1 קופסא של קוטג’ וגם של הגבינה הלבנה-1 קופסאת שימורי תירס והוספתי עוד חצי כוס קמח .יש לי אורחת מצרפת שהתלהבה וביקשה מתכון אבל אין בצרפת את הגבינות האלה. אודה לכם מאד אם תוכלו לתרגם את הגבינות שבמתכון לגבינות שיש בצרפת.

Jenny Ben Josef

12/09/2015

אני הורדתי מהמלח ויצא מאוד טעים

foodisgood

19/06/2015

לאחר פנייה לבעלת המתכון הוא תוקן, תודה רבה על תשומת הלב והתגובות.

נכון המלח הרס לי את המתכון אני חושבת שתי כפיות ולא כפות

ליה

28/04/2015

2 כפות מלח הורס את המאפינס
כנראה שזו טעות

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

שמירה ושיתוף