תפריט

הכי מעניינים

אפייה

סלט כרוב עם אגוזים וחמוציות

על ידי אילנית בניזרי  

02/03/2015

5.0 9

סלט כרוב משודרג עם כל טוב - נוסיף לסלט מבחר פצוחים קלויים, אגוזי מלך וחמוציות, נתבל, נערבב ונגיש. סלט מעולה לאירוח ומתאים לכל ארוחה.

  • זמן עבודה: 25 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 25 דקות

    5 דקות

    30 דקות

  • סלט בינוני

מצרכים למתכון

חצי כרוב לבן

ראש סלרי

חופן חמוציות

חופן קשיו

חופן אגוזי מלך

חופן שומשום

חופן שקדים חצויים

לתיבול

מעט שמן

רבע כוס חומץ

כף סוכר

מעט מלח

מעט פלפל שחור

הוראות הכנה

ראשית נקלה את הפיצוחים (בלי האגוזי מלך) על מחבת עם מעט שמן עד להזהבה קלה, את האגוזים לא נקלה אלא נוסיף לסלט בסוף.

נחתוך כרוב לבן לרצועות דקות.

את ראש הסלרי נחתוך לקוביות קטנות.

נניח את הכרוב והסלרי בקערה ונתבל במעט מלח, פלפל שחור גרוס, מעט שמן, רבע כוס חומץ וכף סוכר - לערבב היטב עם הידיים.

נוסיף לקערת הסלט את הפיצוחים הקלויים והחמוציות (עדיין לא להוסיף את האגוזים).

נערבב היטב ונסדר את אגוזי המלך מעל לסלט.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

9 דירוגים וחוות דעת

רחל בן שושן

24/09/2015

ניראה מעולה ובריא תודה

חלי כהן

11/09/2015

מ-ע-ו-ל-ה !!!!
תודה אילנית

יוליה

28/08/2015

בריא ונראה מעולה

ירדנה

26/08/2015

מעולה!

Shola Meshulami

06/07/2015

נראה מעולה, טעים ומזמין

עירית כהן

02/04/2015

מעולה!

אילנית בניזרי

02/04/2015

הכוונה לראש של הסלרי עלים (של הכרפס)

זהבה

02/04/2015

האם הכוונה לשורש של הסלרי או לגבעולים של סלרי אמריקאי ?

רמה

05/03/2015

מתכונים לשבת ולכל השנה אני אחת מאלה שלא יודעות לבשל תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood