תפריט

הכי מעניינים

אפייה

עוגת גבינה אפויה קלה, פשוטה וגבוהה

על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה)  

26/02/2015

5.0 48

עוגת גבינה סופר קלאסית
ללא תחתית פריך, נקייה, לבנה, ישרה, גבוהה וטעימה באמת ברמות. בלי גבינת שמנת ובלי קילו גבינה לבנה (ממש בלי לזלזל בשום מתכון אני אוהבת עוגת גבינה בכל דרך וצורה) אבל זה מה שעושה אותה לכל כך קלילה וטעימה.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 45 דקות
  • 30 דקות

    1 שעה 15 דקות

    1 שעה 45 דקות

  • תבנית 26

מצרכים למתכון

6 ביצים L מופרדות

750 גרם גבינה לבנה 9%

כפית תמצית וניל

4 כפות קורנפלור

2 כפות קמח שטוחות

5 כפות פודינג וניל

חצי מיכל שמנת מתוקה

חצי כוס סוכר + כוס סוכר

הוראות הכנה

להפריד 6 ביצים.

בקערה לערבב חלמונים, גבינה לבנה ותמצית וניל.

להוסיף קורנפלור ושתי כפות קמח שטוחות.

להקציף פודינג וניל עם חצי מיכל שמנת מתוקה וחצי כוס סוכר. לקפל לתוך הגבינות.

להקציף את החלבונים עם כוס סוכר וגם לקפל לתוך הגבינות.

לאפות בתנור חם 200 מעלות 15 דקות להוריד ל-160 ולהמשיך לאפות במשך שעה.

פשוט עוגת גבינה קלה, טעימה ומוצלחת. בתאבון..

אני תמיד תמיד מכינה את העוגה הזו בלילה, מכבה את התנור ועולה לישון. בבוקר רק מוציאה למקרר והיא תמיד יוצאת מוצלחת.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

48 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

27/02/2017

היי יעל, זו גרסה עם גבינות רזות, בהחלט ניתן להמיר את הגבינות לגבינות עשירות יותר. נפוליאון או כל גבינה עם אחוזי שומן גבוהים יותר תהיה נהדרת לפי המתכון הזה.

foodisgood

27/02/2017

היי מירב, אם את מכבה את התנור אין בעיה להשאיר את הדלת סגורה, בחצי שעה הראשונה יש להשאיר פתח קטן ולאחר מכן לסגור לגמרי. העוגה תשמור על הגובה שלה ותצא ממש מוצלחת.

foodisgood

27/02/2017

היי נילי, להכנת עוגת גבינה ללא גלוטן יש להמיר את הקמח בקורנפלור, במקום 4 כפות קורנפלור – 6 כפות ובלי קמח 🙂 בהצלחה.

Yaely

26/02/2017

אפשר להמיר את הגבינה או חלק ממנה בגבינה שמנה יותר? כמו נפוליאון?

מירב

26/02/2017

אם אני משאירה את העוגה בתנור למשך הלילה, להשאיר את הדלת פתוחה או סגורה?

נילי

26/02/2017

איך אפשר להכין את העוגה בלי הקמח שתיהיה ללא גלוטן?
תודה 🙂

שני

03/02/2017

המתכון קל הכי כייף להכין רק חבל שלא מצויין עוד פרטים כמו האם חייב תבנית מים בתוך התנור, או לשמן תבנית לא לשמן, הרי ידוע שבעוגות צריך ללכת לפי הספר….

sharon

01/02/2017

יישמתי את הטיפ והשארתי את העוגה לנוח בתנור כל הלילה, רוצה לפרגן על המתכון כי העוגה יצאה טעימה במיוחד..

foodisgood

23/01/2017

היי דנית,
יכול להיות ששימנת את התבנית?

foodisgood

23/01/2017

היי אס, לאפיית העוגה יש להשתמש בקמח רגיל.

דנית מחיפה

23/01/2017

היי עשיתי את העוגה בדיוק כמו שכתוב היא עלתה באפייה מאוד יפה…בגמר האפייה כיביתי את התנור והשארתי אותה לכמה שעות והעוגה צנחה ביותר מחצי …איזה בעסה יש מי יכול להסביר לי למה??

אס

21/01/2017

קמח רגיל או תופח?

דינה

28/12/2016

וואוו, עשיתי יצא מדהיםם!!
תודההה!!!

נעמי

28/12/2016

עוגת הגבינה הכי טעימה שאני מכירה מכינה כל שבוע ומרוצה תודה!!

עוגה מנצחת בלי ספק!

27/12/2016

אהבתי! המתכון קל ולא מסובך והעוגה מנצחת את כל עוגות הגבינה האפויות השונות (ויש המון מתכונים) העוגה הצליחה לי ואני ממש מרוצה נעזרתי בתגובות של הבנות אז תודה לכל מי ששאלה 🙂

אנסטסיה

13/12/2016

אויש הילה ניסיתי והיא יצאה מדהימה
את האמת שאולי קרוב ל5 שנים שאני מכינה עוגת גבינה אפויה של קרין גורן הפעם החלטתי להשתגע ולהחליף את המתכון הקלאסי חח יצאה נהדרת לא פחות טעימה מזו של קרין גורן ואף יותר קלה להכנה.

מדרגת

28/11/2016

מתכון מעולה!! העוגה יצאה מוצלחת ואוורירית הילדים חטפו!
השתמשתי בגבינה לבנה 5 אחוז כדי להפחית בכמות השומן.

אביחי

06/11/2016

אף פעם לא אפיתי עוגת גבינה. חיפשתי באינטרנט עוגת גבינה קלה. מצאתי את המתכון הזה. הורדתי בכמות הסוכר ויצא מעולה. תודה

דבורי

14/10/2016

אפשר להשתמש בריץ פרווה במקום שמנת מתוקה?
לא יכולה להשיג שמנת..

Dvorit fain

08/10/2016

מעולה..

יובל

11/09/2016

מדוע החלבונים לא נהיים מוקצפים?

foodisgood

20/07/2016

היי דלית,
גודל התבנית הוא קוטר 26.
יש לאפות את עוגת הגבינה תחילה על 200 מעלות למשך רבע שעה ולאחר מכן על 160 מעלות.

מירב

16/07/2016

עוגת גבינה כמו שאני אוהבת ללא תחתית הכנתי ויצא מושלם לפי ההוראות טעימה מאוד מאוד

דלית

13/07/2016

איזה גודל תבנית ? מה גובהה החום הדרוש לאפות?

אורלי

25/06/2016

הכנתי את העוגה כפי שרשום במתכון והשארתי אותה בתנור.
כעבור שעה העוגה צנחה.
אשמח לדעת למה.
תודה

אורלי

25/06/2016

השארתי את העוגה בתנור כפי שרשום במתכון.
אולם כעבור שעה העוגה צנחה.
אשמח לקבל תגובה

מרוצה עד השמיים

21/06/2016

ככה אני אוהבת! עוגה דיאטטית ומוצלחת מאוד והכי כיףף זה שהיא ממש קלה ומהירה, אחלה של מתכון
אני משתמשת רק בחצי כוס סוכר בהקצפת החלבונים ועדיין יוצאת עוגה טעימה

foodisgood

21/06/2016

היי טליה,
לעוגת גבינה עם תותים יש 2 אפשרויות:
1. אפשר בהחלט פשוט להניח את התותים פרוסים על העוגה, כדאי להוסיף גם זילופי קצפת.
2. ניתן להכין ג’לי תות לפי ההוראות שעל האריזה, לסדר את פרוסות התותים על העוגה לאחר שהתקררה ולצקת את הג’לי.
בהצלחה וספרי לי איך יצא 🙂

טליה

21/06/2016

אני רוה להכין את העוגה ולהוסיף תותים, איך את מציעה לעשות את זה? האם את מוסיפה תותים אחרי האפייה? פשוט מניחה על העוגה או שיש דרך טובה יותר? תודה

foodisgood

21/06/2016

היי ורד,
הכי כדאי להכין את העוגה עם קורנפלור כדי לשמור על עוגה יציבה וגבוהה.
אם אין לך קורנפלור, נסי להשתמש בקמח תפוחי אדמה, אין מה לפחד, הטעם לא מורגש.
בהצלחה 🙂

ורד

21/06/2016

היי הילה,
העוגה נראית מעולה, רק שאלה קטנה אני רוצה להכין , העוגה ללא קורנפלור, זכורה לי עוגת גבינה אפויה דומה מאוד לשלך אבל לא היה קורנפלור וכן הייתה שמנת מתוקה, מה יכול להחליף את הקורנפלור? תודה רבה!

עדה

21/06/2016

עוגה כזאת טעימה!! כמו כל המתכונים שלך הילה! מתכון בטוח ומעולה!

foodisgood

21/06/2016

היי צילה, אכן ניתן להכין את העוגה עם תחתית של פירורים.
מתכון לתחתית פירורים לעוגת גבינה:
250 גרם ביסקוויטים מפוררים
100 גרם חמאה מומסת
אופן ההכנה: ערבבי את הפירורים עם החמאה עד שכל הפירורים רטובים, הדקי את הפירורים לתחתית התבנית היטב ואפי כ-5 דקות בתנור חם על 180 מעלות. לאחר מכן, צנני את התחתית והמשיכי במתכון הרגיל לעוגת גבינה.

צילה

21/06/2016

שלום רוצה לדעת אם אפשר להכין עוגת גבינה עם פירורים? לא קרה אלא אפויה כמו במתכון?

דפני

21/06/2016

מכינה את העוגה שלך כל הזמן אני משדרגת עם דברים שונים לפעמים תותים, לפעמים דובדבנים, פירות יער וכמובן מגישה עם קצפת כי אי אפשר בלי!!

אתי

21/06/2016

היי הילה איזה עוגה קלה ויפה, עד היום הכנתי עוגת גבינה עם בסיס פריך פשוט כי לא חשבתי שאפשר אחרת, רוצה לומר לך שיצאה לי עוגה באמת טובה וגבוהה כמו שהבטחת

מ

19/06/2016

יצא מעולה
Thank you

לירון

11/06/2016

הכנתי והוספתי גרידת לימון לטעם. יצא נפלא!

שרון

10/06/2016

לא מצוין מה גודל התבנית
משום מה לא מצוין שיש להקציף חלבונים + סוכר
מקווה שיצא טוב

foodisgood

05/06/2016

היי אתי,
מדובר בעוגה פשוטה בלי טכניקה מיוחדת, פשוט לאפות ולהוציא מהתנור, לצנן בטמפרטורת החדר.

רבקה

04/06/2016

באיזה גודל תבנית לאפות את העוגה והאם יש צורך בתבנית מים
תודה

אתי

20/05/2016

כשמכבים את התנור הדלת סגורה או להשאיר טיפה פתוח? האם יש צורך בתבנית מים בתנור ?

דנה

29/04/2016

מעולה !!

קסניה

12/04/2016

קמח רגיל או תופח?

גג

09/03/2016

קמח תופח או לא?

סיגל

14/12/2015

הכנתי והחלפתי 250 גרם גבינה בשמנת חמוצה ויצא מעולה!

לירן

21/09/2015

הכנתי את העוגה והכל גלש ב15 דקות הראשונות , מדוע זה קרה?

קרן

22/04/2015

הכנתי את העוגה ויצא מעולה.
תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood