מתכון לעוגת קרמבו כשרה לפסח

על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי  

מתכון מעולה לעוגת קרמבו כשרה לפסח! עוגה קלה להכנה וטעימה במיוחד שתמיד תשמחו לקבל ולתת. מתאימה לפסח ולכל השנה! 3 שכבות מענגות של עוגת קרמבו מוצלחת במיוחד בגרסה חלבית או פרווה לבחירתכם.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 40 דקות

    20 דקות

    1 שעה

  • תבנית 28

מצרכים למתכון

לעוגת קרמבו:

5 ביצים

1 כוס סוכר

1 אינסטנט פודינג שוקולד

1 שקית אבקת אפייה

למילוי:

2 שמנת מתוקה ( אפשר גם צימחית לפרווה )

2 כפות סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

לקרם שוקולד חלבי:

1/2 מיכל שמנת מתוקה

100 ג' שוקולד מריר

לקרם שוקולד פרווה

100 ג׳ שוקולד מריר

25 ג׳ מחמאה

1/4 כוס מים

הוראות הכנה

הכנת התחתית :

להקציף חלבונים וסוכר יחד

להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד כמה שניות

להוסיף פודינג ואבקת אפייה ולקפל בעדינות

לחמם תנור ל 180

לקחת תבנית עגולה 28 ולשמן אותה

לצקת את התערובת לתבנית

לאפות כ - 15-20 דקות

להוציא ולצנן

הכנת המילוי :

להקציף הכל יחד לקרם חלק ויציב

ולצקת על העוגה

הכנת קרם שוקולד :

בקערה חסינת חום את השמנת והשוקולד למיקרוגל בפולסים קצרים

לצנן מעט ( כמה דקות ) לצקת על העוגה בעדינות ולקרר

לקרם שוקולד פרווה - ממיסים יחדיו את כל מצרכי הקרם ויוצקים מעל לעוגה

אין ספק שקרמבו מזכיר לנו את הילדות, אז אולי כדאי לקחת את זה שלב אחד קדימה - מתכונים לילדים שבנינו

תחזיקו חזק, הכנו לכם קישור לדף המלא של "סילביה פינוקים מהמטבח שלי" >> דף המתכונים של סילביה

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

44 דירוגים וחוות דעת

Shusha

05/10/2017

מישהו יודע כמה קלוריות?

אסנת

20/07/2017

אפילו השם שלה טעים 🙂 והעובדה שהמתכון של עוגת קרמבו גן לפסח וגם פרווה, לגמרי מנצח

שולה ומישל

16/04/2017

אפינו מחכים לסוף נקווה שיצא טעים

ספיר

16/04/2017

היי אפשר להמיר את הפודינג שוקולד בקאקאו?? ועם כן כמה ??

ליר

11/04/2017

הכנתי את העוגת פרווה , האמת לא התלהבתי מאוד, הקצפת שהייתה אגב בול בטעם של הקצפת קרמבו , בכמות גדולה בהרבה מהתחתית. והשוקולד הפרווה יצא לא משהו ובמרקם מוזר.. אולי החלבית מוצלחת יותר

נועה

10/04/2017

התחתית שקעה לי

רננה

30/03/2017

שלום לכולם,האם מישהי עשתה את הגרסה הפרווה?יוצא מוצלח גם?

לאה

02/03/2017

הכנתי כבר כמה פעמים ולא רק בפסח.
בדרך כלל מכינה לארוחת שבת ואת גרסת הפרווה,
ללא ספק קינוח פרווה הכי יפה וטעים שיצא לי להכין.
והעובדה שהיא גם כשרה לפסח מעלה אותה עוד רמה.
תודה סילביה

חנית

06/05/2016

אפשר להכין בתבנית 26? אותו דבר?

שגית

30/04/2016

תודה רבה על מתכון מעולה, הכנתי את העוגה פעמיים בדיוק על פי ההוראות שלך כמובן שהיא חוסלה וקצרה המון מחמאות.

מאיה

28/04/2016

היי,
האם אפשר להכין בתבנית 24 ?

ורד

28/04/2016

מצוינתתת………..
יישר כח!!!!!!!!!!

Sara Levi

25/04/2016

עוגה נהדרת וטעימה מאד !!! עשיתי בדיוק כמו שכתוב , רק ששמתי 3/4 כוס סוכר (במקום 1 כוס) ונהיה פשוט מצויין.

foodisgood

24/04/2016

היי חופית,
אכן ניתן להחליף בשמנת צמחית.

רותם

24/04/2016

היי
האם אפשר להוסיף שכבה של אינסטנט פודינג שוקולד (בנוסף לשכבת הוניל)?

הדר

24/04/2016

הבסיס לא יצא לי בכלל טוב! ועבדתי ע״פ המתכון בדיוק. לחברה יש את אותו המתכון עם 10 ביצים והבסיס יצא מעולה. חבל. שתי השכבות למעלה טעימות מאוד.

דגנית

23/04/2016

אתמול הכנתי את העוגה
לתחתית ממש לא מספיק 20 דקות יותר לכיוון 40 דקות.
לחלק השני לא מספיק 2 שמנת, אולי חסר חלב.

רותם

23/04/2016

היי
האם אפשר להוסיף עוד שכבת מילוי של שוקולד?

טל

22/04/2016

היי
שכחתי לשים את אבקת האפיה אבל למראית העין העוגה כן מאוד עלתה בתנור
זה נורא?

טלי

18/04/2016

תודה על המתכון. מנסה להבין אם בתחתית צריך להכין את הפודינג עם השמנת/חלב ואז לאחד עם החלבונים או פשוט אבקה

שאלה

15/04/2016

שלום, במילוי רשמת 2 שמנת ו-1 אינסטנט. האם כך צריך להיות או צריך 2 אינסטנט?

חופית

14/04/2016

לקרם שוקולד פרווה – אפשר קצפת צמחית במקום המחמאה והמים?

foodisgood

12/04/2016

היי ליאת,
בהחלט מומלץ להקפיא את העוגה לפני הנסיעה, לפחות ל-5 שעות.

ליאת

12/04/2016

סילבי האם צריך להקפיא את העוגה קרמבו כשרה לפסח
שכן יש לי נסיעה של שעה עד ששמה את העוגה שוב במקרר

foodisgood

12/10/2015

היי מזל,
כן, ניתן להכין את העוגה בתבנית חד פעמית מלבנית בגודל בינוני.

מזל

11/10/2015

היי סילביה, האם אפשרי להכין בתבנית מלבנית חד פעמית?? תודה!

ילנה

11/09/2015

עוגה מדהימה, מכינה אותה המון ו לא רק ב פסח

Ofra

22/08/2015

עוגה מעולה ! תודה !

לילי

09/04/2015

האם אפשר להקציף ישר את הביצים שלמות ולא לפצל לחלבונים וחלמונים

פנינה

08/04/2015

חג שמח סילביה. הכנתי את העוגה המטריפה בערב החג הראשון והיא חוסלה לפני ההגשה ובעמידה! אני נדרשתי! להכין אותה שוב לערב החג השני ובשמחה אעשה זאת. תודה רבה על המתכון הנפלא.

עדי גולן

04/04/2015

עוגה מנצחת!!!!

עינת

02/04/2015

איך יודעים שהתחתית מוכנה?

foodisgood

02/04/2015

היי ולנטינה, את החלבונים מקציפים ביחד עם הסוכר בערך 2 דקות עד לקצפת תפוחה ואז מוסיפים את החלמונים.

ולנטינה

02/04/2015

כמה זמן להקציף את החלבונים לפני שמוסיפים סוכר? וכמה זמן להקציף לפני שמוסיפים חלמונים?

רויטל

01/04/2015

יכול להיות שיש טעות בשלב השני? 2 שמנת מתוקה עם אחד אינסטנט וניל?
לא צריך להיות 2 על 2 או להוסיף כוס חלב אחת?
עד כמה שאני מכירה זה תמיד יחס של 1:1

foodisgood

31/03/2015

היי סיוון,
קחי בחשבון שהטעמים שונים וזה יכול בהחלט להשפיע על העוגה.

סיון

29/03/2015

האם ניתן להמיר את הפודינג שוקולד בקקאו?

[email protected]

23/03/2015

תודה על מתכונים מדהימים אשריכם

foodisgood

23/03/2015

היי אילנה, המתכונים של סילביה באמת מוצלחים!
אם את מחפשת עוד עוגות לפסח של סילביה (ושל עוד בשלנים) לחצי כאן > מתכוני עוגות כשרות לפסח .

foodisgood

23/03/2015

היי עדי, לפי הוראות המתכון יש להוסיף את הפודינג ואת אבקת האפייה לקערה ואז לאחד אותם בתנועות קיפול עדינות.

עדי

22/03/2015

שאלה… כשמכינים את התחתית.. צריך להכין את הפודינג עם נאבקת אפייה ואז לקפל? או פשוט לשים את האבקה?

אילנית

21/03/2015

יש פודינג שוקולד כשר

סתיו

21/03/2015

סילביה גם אני מאוד אוהבת עוגת קרמבו בפסח ועוד הרבה מתכונים שלך ומי שלא הכינה מומלץ בחום

אילנה

21/03/2015

סילבי המתכונים שלך פשוט מדהימים, אני מכינה את העוגה הזאת כל פסח ותמיד היא נגמרת ולא נשאר פירור.. אשמח לקבל עוד מתכוני עוגות שלך לפסח תודה!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood