FoodisGood

tabouli-quinoa-salads
לילה טוב: 7 המלצות לארוחת ערב שמקדמת שינה + מתכונים
avocado-salad-boiled-eggs
6 מזונות מומלצים לחיזוק השיער ומניעת נשירה + מתכונים
vegan-chocolate-balls
5 מתכונים מזינים, קלים ומעניינים לשבוע חדש
bean-soup-recipe
5 מרקים כפריים לחמם את הגוף ואת הלב
popular-easy-recipes
35 מתכונים קלים ומומלצים (הכי פופולריים ⭐)
10 minutes dinners
15 ארוחות ערב עד 10 דקות עבודה 🍽️
BLUEBERRY OATMEAL MUFFINS
ארוחת בוקר בריאה וטעימה ב-10 דקות • מתכונים מהירים ⏰
Simple-chocolate-chip-cookies-2
11 עוגיות קלות להכנה (עד 10 דקות עבודה)
french-ratatouille-recipe
ארוחת שבת גורמה • 10 מתכונים שעושים את ההבדל
arancini-recipe
ארוחת שבת בסגנון איטלקי (המתכונים הכי שווים 🤩)
beginners-baking-recipes
14 מתכוני אפייה מתוקים הכי קלים למתחילים
uzbek-bread
16 לחמים ביתיים להוסיף לרפרטואר האפייה שלכם
beniza
בניצה - מאפה פילו וגבינה בלקני
health-bread
לחם בריאות • 5 מתכונים ביתיים וקלים

עוגת קרמבו מושלמת בקלות (גם כשרה לפסח)

על ידי סילביה פינוקים מהמטבח שלי  

מתכון מעולה לעוגת קרמבו כשרה לפסח! עוגה קלה להכנה וטעימה במיוחד שתמיד תשמחו לקבל ולתת. מתאימה לפסח ולכל השנה! 3 שכבות מענגות של עוגת קרמבו מוצלחת במיוחד בגרסה חלבית או פרווה לבחירתכם.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 40 דקות

    20 דקות

    1 שעה

  • תבנית 28

מצרכים למתכון

לעוגת קרמבו:

5 ביצים

1 כוס סוכר

1 אינסטנט פודינג שוקולד

1 שקית אבקת אפייה

למילוי:

2 שמנת מתוקה ( אפשר גם צימחית לפרווה )

2 כפות סוכר

1 אינסטנט פודינג וניל

לקרם שוקולד חלבי:

1/2 מיכל שמנת מתוקה

100 ג' שוקולד מריר

לקרם שוקולד פרווה

100 ג׳ שוקולד מריר

25 ג׳ מחמאה

1/4 כוס מים

הוראות הכנה

הכנת התחתית :

להקציף חלבונים וסוכר יחד

להוסיף את החלמונים ולהקציף עוד כמה שניות

להוסיף פודינג ואבקת אפייה ולקפל בעדינות

לחמם תנור ל 180

לקחת תבנית עגולה 28 ולשמן אותה

לצקת את התערובת לתבנית

לאפות כ - 15-20 דקות

להוציא ולצנן

הכנת המילוי :

להקציף הכל יחד לקרם חלק ויציב

ולצקת על העוגה

הכנת קרם שוקולד :

בקערה חסינת חום את השמנת והשוקולד למיקרוגל בפולסים קצרים

לצנן מעט ( כמה דקות ) לצקת על העוגה בעדינות ולקרר

לקרם שוקולד פרווה - ממיסים יחדיו את כל מצרכי הקרם ויוצקים מעל לעוגה

❤️‍🔥 אולי יעניין אותך...

53 דירוגים וחוות דעת

אסתריקה

מי שלא טועם מפסיד!!!!!
אני עצמי עושה פרווה ע"י שאני מחליפה את השמנת בקצפת ריץ', וזה יוצא הכי טעים בעולם!!!!
קלה ממש, נהדרת, טעימה נורא, והכי כיף שיש המון קרם וקצת עוגה- מושלמוווות

בר

מושלמת ברמות עללללל
כל מילה מיותרת!!!

טל

הכנתי בגרסת הפרווה לערב שישי ויצאה נהדרת. שמתי פודינג שוקולד בלגי וכף קקאו ויצא פשוט משגע.
העוגה נעלמה לגמרי ! כבר ביקשו שאכין שוב. (:
פעם הבאה אנסה את הגרסא החלבית.

ציפי

עוגה טעימה מאד. לדעתי היחס בין השמנת לשוקולד לציפוי גנאש לא מתאים וצריך להיות זהה.

נטע

מומלץ מומלץ מומלץ.
טעים ומהיר

אפרת

היי…למה רק 20 דקות?הקיסם לא יצא לי יבש עדיין

לירון

מעולה! מעולה! מעולה!

בתאל מורג

איזו עוגה!!!
הילדים מטורפים עליה ופשוט לא להאמין שהיא כשרה לפסח

בטי

אני אף פעם לא מגיבה אבל על מתכון כזה נפלא לעוגת קרמבו קלה וטעימה שפשוט מתאימה לכל זמן כי יש גם גרסאת פרווה אני חייבת להגיב
תודה רבה לכם ממליצה לכולם אצלי כולם אוהבים מאוד!!!

Shusha

מישהו יודע כמה קלוריות?

אסנת

אפילו השם שלה טעים 🙂 והעובדה שהמתכון של עוגת קרמבו גן לפסח וגם פרווה, לגמרי מנצח

שולה ומישל

אפינו מחכים לסוף נקווה שיצא טעים

ספיר

היי אפשר להמיר את הפודינג שוקולד בקאקאו?? ועם כן כמה ??

ליר

הכנתי את העוגת פרווה , האמת לא התלהבתי מאוד, הקצפת שהייתה אגב בול בטעם של הקצפת קרמבו , בכמות גדולה בהרבה מהתחתית. והשוקולד הפרווה יצא לא משהו ובמרקם מוזר.. אולי החלבית מוצלחת יותר

נועה

התחתית שקעה לי

רננה

שלום לכולם,האם מישהי עשתה את הגרסה הפרווה?יוצא מוצלח גם?

לאה

הכנתי כבר כמה פעמים ולא רק בפסח.
בדרך כלל מכינה לארוחת שבת ואת גרסת הפרווה,
ללא ספק קינוח פרווה הכי יפה וטעים שיצא לי להכין.
והעובדה שהיא גם כשרה לפסח מעלה אותה עוד רמה.
תודה סילביה

חנית

אפשר להכין בתבנית 26? אותו דבר?

שגית

תודה רבה על מתכון מעולה, הכנתי את העוגה פעמיים בדיוק על פי ההוראות שלך כמובן שהיא חוסלה וקצרה המון מחמאות.

מאיה

היי,
האם אפשר להכין בתבנית 24 ?

ורד

מצוינתתת………..
יישר כח!!!!!!!!!!

Sara Levi

עוגה נהדרת וטעימה מאד !!! עשיתי בדיוק כמו שכתוב , רק ששמתי 3/4 כוס סוכר (במקום 1 כוס) ונהיה פשוט מצויין.

היי חופית,
אכן ניתן להחליף בשמנת צמחית.

רותם

היי
האם אפשר להוסיף שכבה של אינסטנט פודינג שוקולד (בנוסף לשכבת הוניל)?

הדר

הבסיס לא יצא לי בכלל טוב! ועבדתי ע״פ המתכון בדיוק. לחברה יש את אותו המתכון עם 10 ביצים והבסיס יצא מעולה. חבל. שתי השכבות למעלה טעימות מאוד.

דגנית

אתמול הכנתי את העוגה
לתחתית ממש לא מספיק 20 דקות יותר לכיוון 40 דקות.
לחלק השני לא מספיק 2 שמנת, אולי חסר חלב.

רותם

היי
האם אפשר להוסיף עוד שכבת מילוי של שוקולד?

טל

היי
שכחתי לשים את אבקת האפיה אבל למראית העין העוגה כן מאוד עלתה בתנור
זה נורא?

טלי

תודה על המתכון. מנסה להבין אם בתחתית צריך להכין את הפודינג עם השמנת/חלב ואז לאחד עם החלבונים או פשוט אבקה

שאלה

שלום, במילוי רשמת 2 שמנת ו-1 אינסטנט. האם כך צריך להיות או צריך 2 אינסטנט?

חופית

לקרם שוקולד פרווה – אפשר קצפת צמחית במקום המחמאה והמים?

היי ליאת,
בהחלט מומלץ להקפיא את העוגה לפני הנסיעה, לפחות ל-5 שעות.

ליאת

סילבי האם צריך להקפיא את העוגה קרמבו כשרה לפסח
שכן יש לי נסיעה של שעה עד ששמה את העוגה שוב במקרר

היי מזל,
כן, ניתן להכין את העוגה בתבנית חד פעמית מלבנית בגודל בינוני.

מזל

היי סילביה, האם אפשרי להכין בתבנית מלבנית חד פעמית?? תודה!

ילנה

עוגה מדהימה, מכינה אותה המון ו לא רק ב פסח

Ofra

עוגה מעולה ! תודה !

לילי

האם אפשר להקציף ישר את הביצים שלמות ולא לפצל לחלבונים וחלמונים

פנינה

חג שמח סילביה. הכנתי את העוגה המטריפה בערב החג הראשון והיא חוסלה לפני ההגשה ובעמידה! אני נדרשתי! להכין אותה שוב לערב החג השני ובשמחה אעשה זאת. תודה רבה על המתכון הנפלא.

עדי גולן

עוגה מנצחת!!!!

עינת

איך יודעים שהתחתית מוכנה?

היי ולנטינה, את החלבונים מקציפים ביחד עם הסוכר בערך 2 דקות עד לקצפת תפוחה ואז מוסיפים את החלמונים.

ולנטינה

כמה זמן להקציף את החלבונים לפני שמוסיפים סוכר? וכמה זמן להקציף לפני שמוסיפים חלמונים?

רויטל

יכול להיות שיש טעות בשלב השני? 2 שמנת מתוקה עם אחד אינסטנט וניל?
לא צריך להיות 2 על 2 או להוסיף כוס חלב אחת?
עד כמה שאני מכירה זה תמיד יחס של 1:1

היי סיוון,
קחי בחשבון שהטעמים שונים וזה יכול בהחלט להשפיע על העוגה.

סיון

האם ניתן להמיר את הפודינג שוקולד בקקאו?

תודה על מתכונים מדהימים אשריכם

היי אילנה, המתכונים של סילביה באמת מוצלחים!
אם את מחפשת עוד עוגות לפסח של סילביה (ושל עוד בשלנים) לחצי כאן > מתכוני עוגות כשרות לפסח .

היי עדי, לפי הוראות המתכון יש להוסיף את הפודינג ואת אבקת האפייה לקערה ואז לאחד אותם בתנועות קיפול עדינות.

עדי

שאלה… כשמכינים את התחתית.. צריך להכין את הפודינג עם נאבקת אפייה ואז לקפל? או פשוט לשים את האבקה?

אילנית

יש פודינג שוקולד כשר

סתיו

סילביה גם אני מאוד אוהבת עוגת קרמבו בפסח ועוד הרבה מתכונים שלך ומי שלא הכינה מומלץ בחום

אילנה

סילבי המתכונים שלך פשוט מדהימים, אני מכינה את העוגה הזאת כל פסח ותמיד היא נגמרת ולא נשאר פירור.. אשמח לקבל עוד מתכוני עוגות שלך לפסח תודה!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן