קציצות עדשים כתומות וירקות אפויות בתנור

על ידי Sagit Malki  

קציצות עדשים וירקות בריאות, קלות להכנה, טעימות טעימות שמתאימות לילדים ולמבוגרים. מושלמות לארוחת ערב בריאה לצד יוגורט. הלביבות משלבות מגוון ירקות, ירק ותבלינים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

כוס עדשים כתומות מושרות ללילה במים

1 קישוא

1 גזר

1 דלעת (250 גרם)

1 בטטה

חצי צרור פטרוזיליה

חצי צרור כוסברה

2 ביצים

תבלינים: מעט כורכום, מלח, פלפל

1/2 כוס פירורי לחם

הוראות הכנה

לאחר השריית העדשים לילה שלם במים, נסנן היטב מנוזלים ונעביר לקערה גדולה.

לתוך קערת העדשים נגרד בפומפייה: קישוא, גזר, דלעת ובטטה.

נוסיף תבלינים ופירורי לחם ונערבב היטב, נסחט את התערובת מנוזלים.

נרפד תבנית תנור בנייר אפייה ונשתמש ב-2 כפות כדי להניח את הלביבות על התבנית.

נאפה על 190-200 מעלות עד שהקציצות משחימות.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

2 דירוגים וחוות דעת

לירון

04/09/2017

קציצות עדשים אש

הגר

31/08/2017

מעולה – הכנתי קציצות עדשים טבעוניות ויצא מעולה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood