תפריט


כדאי לקרוא..




מדריכי בישול

אוספי מתכונים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

אפייה ומתוקים

קציצות עדשים כתומות וירקות אפויות בתנור

על ידי Sagit Malki  

25/06/2015

5.0 2

קציצות עדשים וירקות בריאות, קלות להכנה, טעימות טעימות שמתאימות לילדים ולמבוגרים. מושלמות לארוחת ערב בריאה לצד יוגורט. הלביבות משלבות מגוון ירקות, ירק ותבלינים.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 20 דקות

    20 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

כוס עדשים כתומות מושרות ללילה במים

1 קישוא

1 גזר

1 דלעת (250 גרם)

1 בטטה

חצי צרור פטרוזיליה

חצי צרור כוסברה

2 ביצים

תבלינים: מעט כורכום, מלח, פלפל

1/2 כוס פירורי לחם

הוראות הכנה

לאחר השריית העדשים לילה שלם במים, נסנן היטב מנוזלים ונעביר לקערה גדולה.

לתוך קערת העדשים נגרד בפומפייה: קישוא, גזר, דלעת ובטטה.

נוסיף תבלינים ופירורי לחם ונערבב היטב, נסחט את התערובת מנוזלים.

נרפד תבנית תנור בנייר אפייה ונשתמש ב-2 כפות כדי להניח את הלביבות על התבנית.

נאפה על 190-200 מעלות עד שהקציצות משחימות.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

2 דירוגים וחוות דעת

לירון

04/09/2017

קציצות עדשים אש

הגר

31/08/2017

מעולה – הכנתי קציצות עדשים טבעוניות ויצא מעולה.

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood