תפריט

הכי מעניינים

אפייה

קציצות קינואה תפוח אדמה ועדשים

על ידי איילה  ,

04/02/2015

0.0

מתכון שמתאים לסכרתיים שבינינו, מבית מטבחה של פירגה הנהדרת 🙂

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 20 דקות

    40 דקות

    1 שעה

מצרכים למתכון

1 כוס קינואה שטופה היטב ומסוננות

3/4 כוס עדשים כתומות

תפוח אדמה מקולף, מבושל ומעוך

צרור בצל ירוק קצוץ בערך כוס

2 ביצים

2 פרוסות לחם קל מושרות,סחוטות ומגוררות

1/2 כוס קמח מלא

מלח ופלפל

3-5 כפות שמן קנולה

הוראות הכנה

לבשל את העדשים והקינואה ביחד בסיר גדול מלא מים רותחים. לבדוק אחרי 15 דקות שהם רכים, אם לא, להמשיך לבשל עוד כמה דקות ולסנן את עודף המים.

לשים בקערה את כל מצרכי הקציצות, כולל השמן וללוש.

לטגן את הקציצות במעט שמן לצבע שזוף מ-2 הצדדים (אפשר להניח על נייר אפיה ולאפות את הקציצות בתנור).

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood