קינוח קצפת ורוטב תותים פרווה

על ידי המתכונים של אתי ממן  ,

דרך חדשה ומקורית להגשת תותים בקצפת - קינוחים אישיים של רוטב תותים מרענן עם קצפת פרווה. מושלמים להגשה לאחר ארוחה בשרית או סתם לפינוק משפחה וחברים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

מצרכים למתכון

1 קצפת צמחית

1 כוס מים

1 אינסטנט פודינג וניל

סלסילת תותים שלמה

כף אבקת סוכר

הוראות הכנה

את התותים שוטפים ומנקים מגבעולים.

בבלנדר טוחנים היטב את התותים יחד עם כף אבקת סוכר עד למרקם של רוטב.

מניחים את רוטב התותים בצד ובינתיים מקציפים קצפת צמחית עם כוס מים ואינסטנט פודינג וניל עד לקבלת קצפת יציבה.

מסדרים שכבות של רוטב תותים מרענן, זילוף קצפת וכן הלאה עד למילוי הכוס.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

מתכונים לשבועות 2018

00:00

אולי יעניין אותך...

הכי נצפים השבוע

אוספי מתכונים חדשים

3 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

18/06/2017

היי כרמלה ואתי,
בהחלט ניתן להקפיא את הקינוח.
חשוב להוציא אותו להפשרה כחצי שעה לפני ההגשה.

אתי

02/06/2017

גם אני אשמח לדעת אם אפשר להקפיא את זה?

כרמלה

14/07/2016

האם אפשר לשמור את הקינוח בהקפאה עד להגשה? תודה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.