FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

עוגיות חמאת בוטנים במילוי קרם בוטנים

על ידי FoodisGood  ,

יש עוגיות ויש עוגיות מנצחות. למרות שעוגיות סנדוויץ' דורשות יותר מאמץ מעוגיות רגילות, התוצאה בהחלט שווה את המאמץ. מתכון לעוגיות חמאת בוטנים במילוי קרם בוטנים משגע.

  • זמן עבודה: 1 שעה
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 15 דקות
  • 1 שעה

    15 דקות

    1 שעה 15 דקות

  • 24 עוגיות

מצרכים למתכון

מילוי קרם בוטנים

400 גרם (1.5 כוסות) ממרח חמאת בוטנים

165 גרם (6 כפות) חמאה רכה

2 כפות אבקת סוכר

2 כפות דבש

כפית מלח

עוגיות חמאת בוטנים

225 גרם (1.5 כוסות) קמח

כפית אבקת סודה לשתייה

1/2 כפית אבקת אפייה

100 גרם דייסת שיבולת שועל (קוואקר)

1/2 כפית מלח

320 גרם (כוס + 2 כפות) חאמה רכה

125 גרם (1/3 כוס) חמאת בוטנים טבעית - מעורבבת היטב

150 גרם (3/4 כוס) סוכר לבן

150 גרם (3/4 כוס) סוכר חום

2 ביצים גדולות בטמפרטורת החדר

כפית תמצית וניל

הוראות הכנה

הכנת המילוי

להכנת קרם חמאת בוטנים מכניסים את כל מרכיבי הקרם לקערה ומערבבים היטב בעזרת מטרפה. מכסים ומעבירים לקירור במקרר עד לסיום הכנת העוגיות.

הכנת העוגיות

מנפים לקערה את הקמח, סודה לשתייה ואבקת אפייה. מוסיפים את שיבולת השועל ומלח ומניחים בצד.

בקערת מעבד מזון מניחים את החמאה, חמאת בוטנים וסוכרים. מעבדים במהירות בינונית עד גבוהה עד לקבלת מרקם רך מאוד וצבע חיוור (לפחות 3 דקות).

מנמיכים את מהירות מעבד המזון לנמוכה ומוסיפים את הביצים בזו אחר זו. לאחר מכן, מוסיפים תמצית וניל.

מוסיפים לתערובת את החומרים היבשים ב-4 חלקים, מוסיפים חלק מתערובת היבשים, מעבדים היטב ומוסיפים את החלק הבא, ממשיכים כך עד להוספת כל תערובת היבשים. ממשיכים לערבב עד לקבלת תערובת אחידה.

מרוקנים את תכולת מעבד המזון לקערה גדולה ומרפדים תבנית בנייר אפייה.

כעת, מסדרים את העוגיות, זו לצד זו, עם מרווח קטן בין עוגייה לעוגייה. כל עוגייה נמדדת בכף גדושה אחת. שימו לב - צריך לצאת מספר זוגי של עוגיות (בד"כ 48 עוגיות). מצננים את העוגיות במקרר למשך שעתיים או יותר.

מחממים תנור ל-190 מעלות.

מרפדים תבנית חדשה בנייר אפייה ועליה מסדרים (עם רווחים) 8 עוגיות. מעל העוגיות מניחים נייר אפייה נוסף ומכניסים לתנור. את העוגיות אופים במשך 12 דקות (עד להזהבה), כאשר לאחר 6 דקות אפייה יש לסובב את התבנית. ניתן לאפות יותר מתבנית אחת של עוגיות בו זמנית.

מוציאים את תבנית העוגיות מהתנור ומצננים למשך 10 דקות.

הרכבת הסדנוויץ'

מרכיבים סנדוויץ' מהעוגיות המוכנות ומקרם הבוטנים - מניחים עוגייה 1 עד הצד הקמור, ממלאים במלית כאשר מלית הבוטנים נמדדת ב-2 כפיות קרם בכל מרכז עוגייה, מניחים עוגייה שנייה (כאשר צידה השטוח כלפי מטה), לוחצים בעדינות וממשיכים כך עם שאר העוגיות.

2 דירוגים וחוות דעת

היי חן, תודה על ההערה.
כפי ששמת לב לא הייתה שמנת במצרכים, פשוט כי היא לא נחוצה.
המתכון תוקן, תודה רבה לך 🙂

חן

כמה שמנת צריך ואיזה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן