קיש ברוקולי ומנגולד בבצק כוסמין
על ידי המטבח של עדי מתכונים בריאים, מתכונים צמחוניים, פשטידות וקישים
מתכון לקיש ברוקולי ועלי מנגולד בבצק מקמח כוסמין.
בריאות וטעם במתכון אחד.
- זמן עבודה: 45 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 50 דקות
45 דקות
1 שעה 5 דקות
1 שעה 50 דקות
- תבנית אחת גדולה
מצרכים למתכון
לבצק מקמח כוסמין
4 כוסות קמח כוסמין
1 כף שמרים
1/2 כוס שמן
מלח
מעט סוכר
כפית טימין יבש
למלית ברוקולי ומנגולד:
1 חבילה מנגולד קצוץ
1 חבילה ברוקולי מפורק לפרחים קטנים
1 בצל קצוץ גדול
1 כף חמאה
100 גרם גבינה מלוחה
1/2 כוס גבינה צהובה מגוררת
2 שמנת 9%
1 כוס חלב
4 ביצים
מלח,פלפל
אגוז מוסקט
כלים מיוחדים
4 תבניות בינוניות עגולות
הוראות הכנה
מטגנים את הבצל הקצוץ בחמאה. מוסיפים את המנגולד ואת הברוקולי.
סוגרים את הסיר / מחבת ומאדים קלות. מצננים מעט.
בקערה מערבבים את השמנת, החלב, הביצים, מלח, פלפל ואגוז מוסקט.
מרדדים עיגול מהבצק ומרפדים את התבניות.
מחלקים את הברוקולי והמנגולד ל 4 ושמים בכל תבנית. מיישרים.
את תערובת הגבינות שופכים מעל כל אחת מהתבניות ואופים בחום 220 מעלות כ 50 דקות או עד שמזהיב.
אני משאירה קיש אחד לארוחת ערב ואת היתר מקפיאה, עטופים בניילון נצמד.
בתיאבון ..