כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

בריאות, דיאטה ואורח חיים

אפייה ומתוקים

אוספי מתכונים

קראמבל תפוחים (גם בגירסה פרווה)

על ידי FoodisGood  

מתכון לקראמבל תפוחים פשוט חלבי / פרווה. טעים כמו פאי והרבה יותר קל להכנה. כדאי לבחור בתפוחי עץ מסוג גרני סמית'.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • תבנית אובאלית סטנדרטית או תבניות אישיות

מצרכים למתכון

לשכבת תפוחים:

7 תפוחי עץ ירוקים חמוצים חתוכים לקוביות

50 גר׳ חמאה / מחמאה לקראמבל פרווה

4 כפות מים

1/3 כוס סוכר

1/2 כפית קינמון

2 כפות מיץ לימון

לפירורי קראמבל:

100 גר׳ חמאה קרה חתוכה לקוביות / מחמאה לקראמבל פרווה

1/2 כוס קמח

1/4 כוס סוכר

קורט מלח

1 חלמון

הוראות הכנה

במחבת חמה, ממיסים את החמאה, מוסיפים את כל המצרכים חוץ מהתפוחים, עד לקבלת רוטב אחיד, מוסיפים את התפוחים ומערבבים עד שהם מתרככים מעט.

מעבדים את החמאה עם הסוכר, קמח ומלח עד לתערובת פירורית ואז מוסיפים את החלמון.

מעבירים את התפוחים לתבנית אפיה, מפזרים מעל את פירורי הבצק ואופים בחום של 180 מעלות עד הזהבת הפירורים.

שדרוגים:
לקראמבל תפוחים ואגסים - ניתן להחליף שני תחופי עץ בשני אגסים גדולים.
לקראמבל אישי - השתמשו ב-6 כלים עמידים לחום.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood