דג קרפיון בתנור • מתכון מנצח

על ידי FoodisGood  , , ,

מתכון קל ובטוח להכנת דג קרפיון אפוי בתנור. מעדן אמיתי, מנה המתאימה להגשה לאורחים, או ארוחת ערב ארומתית וטעימה במיוחד.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 55 דקות
  • 15 דקות

    40 דקות

    55 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

3-4 ק"ג דגי קרפיון

1/4 כוס שמן זית

2 עלי דפנה

1 בצל

1 גבעול שמיר טרי

2 כפות מיץ לימון

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

מחממים תנור ל-180 מעלות.

משמנים בעדינות את תחתית תבניה האפייה בשמן זית.

מתבלים את דגי הקרפיון במלח ופלפל מבפנים ומבחוץ.

פורסים את הבצל, קוצצים את השמיר וממלאים את פנים הדג.

מניחים את עלי הדפנה מעל הקרפיון ומתבלים במיץ לימון.

מכניסים לתנור ואופים במשך 40 דקות עד להשחמה.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood