צ’יפס קריספי אפוי בתנור

על ידי אילנית בניזרי  , , , ,

מתכון קל לצ'יפס אפוי בתנור - מהיום מפסיקים לטגן את הצ'יפס. צ'יפס בתנור - טעים יותר, בריא יותר ועדיין קריספי.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 25 דקות
  • 15 דקות

    10 דקות

    25 דקות

מצרכים למתכון

6 תפוחי אדמה

1/4 כפית כורכום

3-5 כפות שמן זית

1/4 כפית תבלין צ'ילי גרוס

מלח גס

פלפל שחור

הוראות הכנה

תחילה נקלוף ונחתוך את תפוחי האדמה לרצועות צ'יפס.

נמלא סיר גדול במים רותחים, נכניס את תפוחי האדמה עם 1/4 כפית כורכום + מעט מלח.

נביא לרתיחה ומרגע הרתיחה נמתין 5 דקות נוספות.

נסנן את תפוחי האדמה ונסדר על תבנית מרופדת בנייר אפייה.

נזלף שמן זית, צ'ילי, מלח ופלפל שחור ונערבב בעדינות.

נחמם תנור ל-200 מעלות ונאפה את בצ'יפס עד להשחמה, 10-15 דקות.

מידי פעם נערבב את הצ'יפס.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

3 דירוגים וחוות דעת

הודיה

04/07/2017

יצא מעולה תודה רבה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

foodisgood

03/09/2016

היי טלי,
את הפלפל והצ’ילי מוסיפים ביחד עם המלח, לפני אפיית הצ’יפס בתנור.

טלי

31/08/2016

מתי מוסיפים כורכום וצילי?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood