מתכון לדג בס אפוי בתנור עסיסי ומושלם

על ידי FoodisGood  , , ,

מתכון נוח וקל להכנת דג בס אפוי בתנור, טעים ועסיסי וניתן להכנה במגוון רטבים ומתכונים. נהדר כשהגשה לשולחן שישי או לאירוח אורחים. ניתן וכדאי להכפיל כמויות לפי כמות הדגים.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • מנה אחת

מצרכים למתכון

1 דג בס נקי מקשקשים

3 שיני שום, כתושות

1 כף שמן זית

1 כף עלי פטרוזיליה טריים קצוצים

2 כפיות פלפל שחור טחון טרי

1 כפית מלח

2 פלחי לימון

1/3 כוס חומץ יין לבן

הוראות הכנה

מחממים מראש תנור ל230 מעלות

מערבבים שום, שמן זית, מלח ופלפל שחור בקערה קטנה.

מניחים את הדג בתוך כלי אפייה רדוד, מעסים לתוכו את תערובת השמן ומוזגים מעל את חומץ היין.

מכניסים את הדג לתנור לאפייה למשך 15 דקות, מפזרים מעל פטרוזיליה ואופים למשך עוד 5 דקות.

מטפטפים מעל הדג את שאר המיצים ומקשטים בלימון.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood