דג פורל בתנור עם שום ועשבי תיבול

על ידי FoodisGood  , , ,

מתכון לדג פורל משובח (טרוטה), אפוי בתנור, בתיבול נהדר של שום ועשבי תיבול. דגי פורל שלמים - מנה קטיפתית במרקם רך ועשיר בטעמים. מתכון בטוח להכנת דג פורל אפוי, מתאים להכנה מהירה לאורחים או ארוחת צהריים נהדרת ובריאה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
  • 15 דקות

    35 דקות

    50 דקות

  • 2 דגי פורל שלמים

מצרכים למתכון

2 דגי פורל שלמים נקיים

2 כפות שמן זית

1 כף פטרוזיליה קצוצה

1 כף כוסברה קצוצה

מלח פלפל לפי טעם

4 שיני שום, חתוכות לקוביות

3 כפות מיץ לימון, סחוט טרי

הוראות הכנה

מניחים את שני דגי הפורל בתבנית מרופדת בנייר אפייה.

בקערה נפרדת מערבבים כוסברה, פטרוזיליה מלח ופלפל יחד עם שיני שום, שמן זית ומיץ לימון.

שופכים את תערובת התבלינים מעל הדגים ומעסים מעט.

אופים את הדגים בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות למשך 35 דקות.

מוציאים מהתנור, מקשטים בפטרוזיליה ומגישים חם לצד תוספת אהובה.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood