תפריט

הכי מעניינים לפסח

סלט סלק אדום חי ואגוזים בסילאן

על ידי המתכונים של אורה ארגוב  , , , , ,

12/03/2016

5.0 1

גפרורי סלק אדומים + אגוזי מלך + רוטב מוצלח הופכים יחדיו לסלט סלק משגע וטעים במיוחד. מעולה לשבת וגם כתוספת לכל ארוחה. מתאים מאוד לשומרים על המשקל.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 15 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

  • 3-4 סועדים

מצרכים למתכון

2 סלקים גדולים

3 כפות סילאן

3 כפות שמן

מיץ מלימון שלם

3 כפות רוטב סויה

מלח ופלפל שחור

2 כפות חומץ

1/4 כפית כמון

חופן אגוזי מלך

כוסברה קצוצה (לא חובה)

הוראות הכנה

נתחיל בקילוף וחיתוך הסלקים לרצועות קטנות בעזרת קולפן ג'וליאנים.

בקערית קטנה נערבב את כל מצרכי הרוטב: סילאן, שמן, לימון, סויה, מלח, פלפל, חומץ וכמון.

נשפוך את הרוטב על רצועות הסלק ונערבב היטב.

נוסיף אגוזי מלך ונערבב שוב.

נפזר כוסברה רק אם אוהבים, ונגיש.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

1 דירוגים וחוות דעת

רחל כהן

13/03/2016

אין על המתכונים של אורה!!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood