תפריט

הכי מעניינים לפסח

עוגת ביסקוויטים שוקו / וניל בציפוי שוקולד

על ידי Sagit Malki  

26/04/2015

4.0 7

מתכון לעוגת ביסקוויטים בגרסה של שגית מלכי. עוגה מעולה שמשלבת שכבות שוקו ווניל ולמעלה ציפוי שוקולד. קלה להכנה, עשירה בטעמים ומתאימה גם לשבועות.

  • זמן עבודה: 35 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 35 דקות

    35 דקות

מצרכים למתכון

1 אינסטנט פודינג וניל

1 אינסטנט פודינג שוקולד

2 שמנת מתוקה

100 גרם שוקולד מריר

250 גרם פתי בר שוקולד

250 גרם פתי בר וניל

2 כוסות חלב

כפית תמצית נויל

כפית תמצית רום

הוראות הכנה

מכינים מראש 3 קערות.

בקערה הראשונה מקציפים אינסטנט וניל + שמנת מתוקה + 1/4 כוס חלב לקצף יציב.

בקערה שנייה מקציפים אינסטנט שוקולד + שמנת מתוקה + 1/4 כוס חלב לקצף יציב.

בקערה שלישית לערבב 1/4 כוס חלב עם כפית תמצית וניל וכפית תמצית רום.

מכינים תבנית מלבנית, טובלים את הביסקוויטים הקערת החלב ומסדרים שכבה תחתונה בתבנית.

מעל לשכבת הבסקוויטים שופכים את תערובת האינסטנט שוקולד ומיישרים.

מסדרים עוד שכבת ביסקוויטים טבולים בחלב ומעליהם את תערובת האינסטנט וניל ומיישרים.

מסיימים עם שכבת ביסקוויטים נוספת.

בסיר קטן על אש קטנה ממיסים 100 גרם שוקולד מריר + 1/4 כוס חלב, מערבבים היטב ושופכים על גבי העוגה.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

7 דירוגים וחוות דעת

טליה

14/10/2016

עשיתי את הקרם בסוף כמו שרשמו עם חלב ושוקולד-יצא מיימי ולא מגרה. עדיף להכין את הקרם עם חצי חבילה שמנת מתוקה. היה עדיף.

איריס

20/09/2016

אותו דבר עם חלב סויה 🙂

נדין

20/09/2016

מה עם הקערה השלישית איפה לערבב ?

foodisgood

04/07/2016

היי ג’ואל,
קערת החלב השנייה משמשת לטבילת הביסקוויטים.

ג’ואל ברמי

30/06/2016

החלוקה של החלב בהוראות והכמות במצרכים
לפי ההוראות יש רק כוס חלב אחת

תמר

19/08/2015

מה גודל התבנית המלבנית? העוגה נראית טוב

יפה

17/07/2015

טוב מה עם פרווה?……או טבעוני לצורך העניין.תחליפים לחלב ושמנת? אשמח לקבל

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood