פשטידת תרד וגבינות מעולה ב-7 דקות עבודה

על ידי FoodisGood  , , ,

מתכון לפשטידת תרד קלה עם גבינות. מרשימה, טעימה ומתאימה לארוחת ערב וגם לאירוח חלבי. ניתן לשלב גבינות שונות מהמקרר. פשטידה תרד מהירה שגם ילדים אוהבים.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 10 דקות

    30 דקות

    40 דקות

  • תבנית עגולה 24 או אינגלישקייק גדולה

מצרכים למתכון

לפשטידה

350 גרם עלי תרד טריים קצוצים או 2 חבילות מדליוני תרד קפואים

2 ביצים

2.5 כפות קמח תופח

מלח ופלפל לפי הטעם

לגבינות

1 גביע גבינת קוטג' / גבינה לבנה

150 גרם גבינה צהובה מגורדת

1 גביע קטן של שמנת חמוצה

מומלץ להוסיף גבינת מוצרלה או פרמזן מגורדת מעל לשדרוג הפשטידה

הוראות הכנה

למשתמשים בתרד טרי: נשטוף את התרד בתוך מסננת ונשאיר לייבוש של כ-4 דקות.

למשתמשים במדליוני תרד קפוא: יש להוציא את המדליונים לשיש ולהפשיר כ-40 דקות, עד שהם מופשרים לחלוטין.

נערבב את התרד והגבינות בקערה גדולה, כעת נוסיף את שאר מצרכי הפשטידה, ערבוב טוב לקבלת תערובת אחידה והתערובת מוכנה.

נשמן באופן אחיד תבנית פשטידה סטנדרטית, כדאי להשתמש בספריי שמן אבל אפשר גם עם נייר סופג עם קצת שמן עליו.

ניצוק את תערובת הפשטידה לתוך התבנית וניישר אותה מעט.

נאפה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כחצי שעה, עד להזהבה.

טיפים ושדרוגים לפשטידה:
ניתן להכין פשטידת תרד ופטריות ע"י הוספת כוס פטריות חתוכות ושטופות לקערת מצרכי הפשטידה יחד עם הגבינות והתרד.
את הפשטידה הזאת ניתן להכין בקלות עם ברוקולי / כרובית או כל ירק שאוהבים.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood