תפריט

הכי מעניינים לפסח

מאפה בצק עלים ממולא חזה עוף וירקות

על ידי המתכונים של אתי ממן  ,

23/04/2015

4.0 1

מנת פתיחה מעולה וקלה להכנה שיכולה לשמש גם כמנה עיקרית. מאפה של בצק עלים ממולא בחזה עוף וירקות - הרמוניה של טעמים וצבעים שמשתלבים במנה משגעת.

  • זמן עבודה: 30 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 30 דקות

    10 דקות

    40 דקות

מצרכים למתכון

1 חבילה בצק עלים מעדנות

1 בצל מטוגן

1 גמבה אדומה

2 עגבניות קלופות

1 חציל קלוי

חצי כוס צנוברים קלויים מעט

1 פיטרוזליה קצוצה

חצי כוס פרוסות זיתים ירוקים

1 חבילה חזה עוף חתוך גס

תבלינים: כפית מלח, כפית פלפל שחור, חצי כפית אגוז מוסקט.

הוראות הכנה

את בצק העלים מפשירים לילה במקרר.

מכינים את המלית

חותכים את הירקות לקוביות קטנות.

בסיר רחב שמים גמבה, בצל מטוגן ומטגנים כמה דקות.

מוסיפים חזה עוף וממשיכים לטגן.

מוסיפים זיתים, צנוברים, עגבניות ומערבבים.

קולפים את החציל, חותכים לחתיכות קטנות ומוסיפים.

לקראת הסוף מוסיפים פ טרוזליה, מורידים מהגז ומצננים.

הכנת המאפה

עם ספריי שמן משמנים תבניות אישיות של פאי.

מהדקים את הבצק לתחתית התבניות.

ממלאים בתערובת חזה העוף עם הירקות.

אופים את המאפים על 170 מעלות עד להזהבה.

את המאפה ניתן להכין גם בצורת צמה, לקליעת צמה - חותכים מלבן, שמים באמצע מהתערובת וקולעים צמה, מברישים עם ביצה ומפזרים שומשום..

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

1 דירוגים וחוות דעת

אורלי כהן

10/09/2015

פשוט, יפה וקל

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood