מוס שוקולד, נוגט ואגוזי לוז מפנק
על ידי הילה סמוכה-רשתי (הילה חגיגה מתוקה) קינוחים
קינוח אישי מפנק במיוחד, מרשים וטעים. שילוב של שוקולד, נוגט ואגוזי לוז הוא שילוב מנצח! מכון קל להכנה למוס שוקולד אלוהי.
- זמן עבודה: 30 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
30 דקות
30 דקות
- 10 מוסים בכוסות
מצרכים למתכון
250 מ"ל שמנת מתוקה (חבילה קטנה)
כף מחית נוגט
2 כפות אבקת סוכר
4 כפות אבקת אגוזי לוז (אגוזי לוז טחונים הכי דק)
1/2 כוס חלב
הוראות הכנה
בקערה נערבב חלב, מחית ונגט ושוקולד.
נמיס הכל יחדיו במיקרוגל ונערבב, עד שהשוקולד נמס לחלוטין.
נוסיף לקערה אבקת אגוזים ונערבב היטב.
בקערה נםרדת נקציף שמנת מתוקה עם אבקת סוכר במהירות גבוהה, עד לקבלת קצפת רכה.
נקפל את הקצפת לתוך תעובת השוקולד בתנועות קיפול עדינות ונמזוג לכוסות (כ-10 כוסות)
נעביר את הכוסות לקירור של שעתיים לפחות.
נוציא את המוסים מהמקרר ונגיש.
1 דירוגים וחוות דעת
Iren
נשמע טוב רק לא רשום כמה שוקולד 🙂