FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

פשטידת 4 סוגי בצלים קלה להכנה

על ידי קישל'ה - קייטרינג בוטיק חלבי  

שילוב של מגוון סוגי בצלים: לבנים, בגולים, ירוקים וגם כרישה הביא לפשטידה טעימה ומענגת במיוחד. פשטידה שכל אחד יכול להכין, מעולה לאירוח חלבי.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 10 דקות

    1 שעה

    1 שעה 10 דקות

  • תבנית פשטידה סטנדרטית

מצרכים למתכון

2 בצלים לבנים גדולים

1 בצל סגול גדול

1 כרישה פרוסה דק

3 גבעולי בצל ירוק פרוסים

1 כוס חלב

1/2 כוס שמן

3 ביצים

1 כוס קמח תופח

2 כפות אבקת מרק פיטריות

קורט מלח ופלפל שחור גרוס, לפי הטעם

הוראות הכנה

חוצים את הבצלים, הלבן והסגול, לשניים. כל חצי פורסים לפרוסות דקות (מעין "קשתות").

שמים את הבצלים בקערה, יחד עם כל יתר המרכיבים ולשים עם הידיים עד שהתערובת מכסה היטב את כל הבצלים.

מניחים את תערובת הפשטידה בצד מכוסה לכחצי שעה.

משמנים תבנית ויוצקים לתוכה את התערובת.

אופים את הפשטידה בתנור בחום של 180 מעלות כ-שעה, עד שהפשטידה יציבה, זהובה ומזמינה.

1 דירוגים וחוות דעת

יא

טעים אבל עושה צרבת. אולי כי הוספתי שמרי בירה?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן