סלט חצילים בטעם כבד • מתכון קלאסי מעולה

על ידי FoodisGood  ,

מתכון לחצילים בטעם כבד - סלט קלאסי מדהים שמתאים מאוד לאירוח או סתם לשומרים על המשקל. הממרח מקבל טעם כבד נהדר מבלי השימוש בכבדים.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 45 דקות
  • 15 דקות

    30 דקות

    45 דקות

  • 3-5 סועדים

מצרכים למתכון

2 בצלים

2 חצילים

3 ביצים קשות

פלפל שחור

מלח

הוראות הכנה

את הבצלים נקצוץ ונטגן ב-3 כפות שמן, עד שהם הופכים שקופים.

את החצילים נפרוס ונניח על תבנית מרופדת בנייר אפייה, נמליח ונשרה כשעה במלח.

לאחר ההשרייה נשטוף את פרוסות החצילים, נחתוך לקוביות, נשמן את נייר האפייה ונפזר את קוביות החצילים.

נפזר מעט מלח ופלפל ונאפה את החצילים בתנור חם על 190 מעלות למשך 10 דקות, נערבב מעט את החצילים ונמשיך באפייה לעוד כ-15 דקות.

למעבד מזון נכניס את הבצל המטוגן, ביצים קשות, מעט מלח ופלפל שחור ואת קוביות החצילים.

נטחן היטב את כל מצרכי הסלט למרקם הרצוי, נטעם תיבול ונוסיף מלח ופלפל לפי הטעם.

שיתוף ושמירת מתכון

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

הכי אהובים

00:00

כדאי לקרוא..

מדריכי בישול

אוספי מתכונים

אפייה ומתוקים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.


FoodisGood