תפריט

הכי מעניינים לפסח

סלט אבוקדו קלאסי מושלם לארוחת בוקר

על ידי FoodisGood  , , , , ,

01/09/2016

5.0 1

מתכון לסלט אבוקדו חי עם עגבנייה תירס ובצל ברוטב לימון ושמן זית. סלט קל להכנה שמתאים לארוחת בוקר או ערב בריאה וקלילה.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

  • סלט קטן

מצרכים למתכון

אבוקדו שלם

1/2 קופסת תירס

עגבנייה בינונית

1/2 בצל לבן / סגול

2 כפות שמן זית

מלח ופלפל שחור

מיץ מרבע לימון

מעט פטרוזיליה / עירית קצוצה

פלפל ירוק חריף - לסלט אבוקדו פיקנטי

הוראות הכנה

את האבוקדו נקלוף ונחתוך לקוביות.

את העגבנייה נחתוך לקוביות.

בקערה גדולה נערבב אבוקדו עם עגבנייה, תירס ובצל.

נוסיף שמן זית, מלח, פלפל ומיץ לימון ונערבב שנית.

זה הכל סלט האבוקדו מוכן. בתאבון.

*טיפים ושדרוגים למתכון:
כדי לשמור על הסלט טרי לאורך זמן מומלץ להוסיף מיץ לימון ולשמור בקופסה אטומה במקרר.
כדי לחתוך את האבוקדו לקוביות יפות מומלץ להשתמש בסכין חדה.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

1 דירוגים וחוות דעת

אביב

05/03/2017

קלאסי 🙂
למעוך את האבוקדו, לקצוץ את העגבניה דק-דק וייצא הגוואקמולי המפורסם.
אני גם אוהבת להוסיף את הלימון והמלח ישר אחרי חיתוך האבוקדו ולתת לו לעמוד קצת לפני שאני מוסיפה את המרכיבים האחרים. מוציא מהאבוקדו את הטעמים שלו, לפני שהוא מתערבב עם העגבניה והבצק…

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood