תפריט

הכי מעניינים לפסח

מתכון לפיתות ביתיות בתנור

על ידי המתכונים של עופרה מרציאנו  

24/11/2015

0.0

למה לקנות כשאפשר להכין פיתות מקצועיות בבית? מתכון קל וברור לפיתות ביתיות עבודת יד שכל אחד יכול להכין.

  • זמן עבודה: 40 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 10 דקות
  • 40 דקות

    30 דקות

    1 שעה 10 דקות

  • 15 פיתות

מצרכים למתכון

1 קילו קמח

1 ורבע כפות שמרים

2 כפות סוכר

1/4 כוס שמן

כף מלח

3-3.5 כוסות מים

הוראות הכנה

בקערת המיקסר נלוש את כל מצרכי הפיתות לידה טובה עד לכדי כדור בצק גמיש.

נכסה את הקערה ונניח את בצק הפיתות ונניח לתפיחה של שעה.

נלוש את בצק הפיתות שנית, לישה ידנית כ-3 דקות, נכסה ונניח לתפיחה נוספת של חצי שעה.

נשמן את הידיים וניצור מהבצק 15 כדורים קטנים. נכסה את הכדורים במגבת ונניח לתפיחה של כרבע שעה.

נקמח משטח עבודה ונרדד את כדורי הבצק לעיגולים בגודל של פיתה.

נניח בכל פעם 4 פיתות על תבנית עם נייר אפייה מקומח.

נאפה בתנור חם על 250 מעלות במשך 3-4 דקות, נהפוך את הפיתות ונאפה עוד 3-4 דקות.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

0 דירוגים וחוות דעת

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood