תפריט
אהבתם? שתפו את העמוד!

לזניה בשרית מהירת הכנה

על ידי המתכונים של שושי מאיר  , ,     

14/06/2016

5.0 3

לפעמים, לזניית בשר יכולה להיות הכי קלה והכי מהירה שאפשר, מעולה לארוחת צהריים או ערב זריזה.

  • זמן עבודה: 20 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה 20 דקות
  • 20 דקות

    1 שעה

    1 שעה 20 דקות

  • 4 סועדים

מצרכים למתכון

לרוטב

4 בצלים - פרוסים

5 שיני שום - כתושות

1/2 קילו בשר טחון

1 שימורי עגבניות מרוסקות (רגילה)

1 רסק עגבניות קטן

2 כפות קטשופ

מעט סוכר

מלח ופלפל לפי הטעם

1/2 כפית פפריקה

ללזניה

חבילת עלי לזניה

הוראות הכנה

במחבת רחבה וגדלה נטגן את הבצל עד שהוא הופך שקוף. נוסיף למחבת שום ונטגן עוד כמה דקות.

כעת, נוסיף בשר ונפורר היטב בעזרת מזלג. נמשיך לטגן את הבשר, תוך כדי ערבוב עד שהוא משנה צבעו.

זה הזמן להוסיף עגבניות מרוסקות, רסק עגבניות ותבלינים, נערבב היטב ונבשל כ-10 דקות.

נבחר בתבנית הרצויה ונרפד את התחתית בעלי הלזניה (אין צורך לבשלם).

מעל לעלי הלזניה נסדר שכבה יפה מרוטב הבשר, שוב שכבת עלי לזניה ומעליה שכבת בשר.

נכסה את התבנית בנייר כסף ונאפה את הלזניה מכוסה, בתנור חם, על 180 מעלות, כשעה.

נוציא את נייר הכסף ונמשיך לאפות מספר דקות, עד להשחמה יפה.

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

3 דירוגים וחוות דעת

עדית

19/12/2016

הייתי באיטליה, אכלתי לזניה בשרית, זו הייתה הלזנייה הכי טובה בעולם, הם הגישו אותה עם בשר אבל גם עם ירקות קלויים, היה מדהים, חוויה

SIVAN

25/06/2016

שלום לכם אולי אתם יודעים איפה מוצאים דפי לזניה ללא גלוטן? תודה

רועי

25/06/2016

אפשר גם להוסיף שכבה של חצילים מטוגנים
אני גם מכין לזנייה בשר עם זיתים תנסו ותראו

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

שמירה ושיתוף