תפריט

הכי מעניינים




אפייה ומתוקים

מדריכי בישול




אוספי מתכונים

בריאות, דיאטה ואורח חיים

ניקיון ותחזוקת המטבח

קינוח מילקי קפוצ’ינו ב-10 דקות עבודה

על ידי מהמטבח של אורלי  , , , ,

10/12/2015

5.0 14

5 מצרכים בסיסיים, 10 דקות עבודה ויש לכם קינוח מילקי קפוצ'ינו מדליק שישדרג כל ארוחה. ניתן להכין בגרסה חלבית או פרווה. יש להכין יום לפני האירוח.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
  • 10 דקות

    10 דקות

  • כ-24 מנות אישיות

מצרכים למתכון

למוס שוקולד:

200 גרם שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

2 מיכלי שמנת מתוקה / קצפת צמחית לפרווה

כפית תמצית אספרסו

לקצפת:

250 מ"ל שמנת מתוקה / קצפת צמחית לפרווה

2 כפות אבקת סוכר

לקישוט

שוקולד מגורד / מקופלת (לא חובה)

הוראות הכנה

לקערה שמתאימה למיקרוגל נשפוך שמנת מתוקה אחת, נשבור לתוך הקערה את קוביות השוקולד ונחמם כדקה, נוציא, נוסיף את תמצית האספרסו ונערבב היטב עד לקבלת קרם מבריק ללא גושים, אם עדיין יש גושים נחזיר למיקרוגל לחצי דקה נוספת.

נכסה את הקערה ונעביר את התערובת למקרר ללילה שלם.

לאחר הקרור נעביר את תערובת השוקולד לקערת המיקסר, נוסיף לקרעה מיכל שני של שמנת מתוקה ונקציף יחדיו עד לקבלת קרם תפוח ויציב.

נעביר את המוס לשקיץ זילוף ונזלף לכוסות חד פעמיות, ניתן להעביר בעזרת כף במקום שקית זילוף.

בקערת המיקסר נקציף יחדיו שמנת מתוקה ואבקת סוכר עד לקסלת קצפת תפוחה ולא יותר.

נזלף מעל למוס השוקולד שבכוסות ונקשט בשוקולד מגורד.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

14 דירוגים וחוות דעת

שי

18/05/2017

אפשר לשים את במקפיא ולא במקרר לשעתיים בערך?

עדי

08/03/2017

אם אני לא רוצה לחכות לילה שלם- אפשר לשים את זה במקפיא? לכמה זמן?

אפרת

02/03/2017

המסתי שוקולד ושמנת ושמתי במקרר לפי המתכון, עכשיו אני שמה לב שבטעות המסתי את השוקולד המריר ו2 שמנת… זה קריטי אם אני אקציף את הרולד והשמנת המומסים מבלי להוסיף עוד שמנת?

foodisgood

23/01/2017

היי אורי,
1. השוקולד אכן מתקשה אבל הפשרה מהירה של 2 דקות והוא מוכן להקצפה.
2. אכן יוצאות 24 מנות בכוסות קטנות (של קינוחי כוסות), כמובן שזה משתנה בהתאם לגודל הכוס.

אורי

13/01/2017

שתי שאלות:
האחת, האם השוקולד המקורר במשך לילה שלם לא הופך לנוקשה וקשיח, כך שיש בעיה בהקצפתו עם שמנת מתוקה?
השנייה, מה הכמות שמתקבלת? באחת התשובות כאן נרשם 24 מנות אישיות??? האמנם?? זה המון.

רעות

30/09/2016

אפשר להכין בפרווה ולהקפיא?

ביבי

12/05/2016

היי זה יוצא מרשים במראה??

foodisgood

24/04/2016

היי שירן,
הכמות שיוצאת מהמתכון היא כ-24 מנות אישיות.

foodisgood

24/04/2016

היי מאי,
תודה רבה על תשומת הלב, המתכון יתוקן.

שירן

21/04/2016

מה הכמות שיוצאת?

מאי

16/04/2016

לפי המתכון שרשמת יש 3 שמנת מתוקה. לא 2.
אחת במיקרו עם השוקלד, אחת בהקצפה של המוס שוקולד ואחת בהקצפה עם האבקת סוכר.

foodisgood

14/04/2016

היי לילי,
ניתן להשתמש ב- 3/4 כפית אבקת נס קפה.

לילי

14/04/2016

אם אין תמצית אספרסו? מה התחליף?

חיה

20/12/2015

מתכון קלללל להכנה!!!!
וטעיםםם מאודדד!
תודה רבה!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

סרטונים מעוררי תיאבון

FoodisGood