FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

עוגיות נס קפה ממכרות ב-20 דקות

על ידי Linda's Home Made  ,

5 דקות עבודה + 15 דקות בתנור ויש לכם עוגיות נס קפה ריחניות ומושלמות. זהירות - העוגיות נטרפות בכמה דקות. ניתן להכין פרווה או חלביות.

  • זמן עבודה: 5 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 20 דקות
  • 5 דקות

    15 דקות

    20 דקות

  • כ-32 עוגיות קטנות

מצרכים למתכון

3 כוסות קמח

1 שקית אבקת אפייה

1 ביצה

3 כפות נס קפה

200 גרם מרגרינה / חמאה רכה

כוס סוכר

הוראות הכנה

במיקסר עם וו גיטרה נערבב את כל מצרכי העוגיות לבצק חלק.

נכין כדורים קטנים ונסדר על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.

נמחץ את הכדורים בעזרת מזלג ליצירת צורה.

נאפה בתנור חם על 180 מעלות כ-15 דקות.

נוציא ונניח ל-10 דקות.

נפדר באבקת סוכר ונטרוף.

36 דירוגים וחוות דעת

סיגל

יצא טעים
החלפתי לקמח קוסמין, חצי כוס שמן .
ללא מיקסר.

רונית

פשוטות להכנה וממש טעימות
אפשר ללוש הכל ביד ואין הכרח במיקסר…

ענת

מעולות

ענבל

הוספתי עוד ביצה השאר לפי המתכון יצא נחמד מאוד ולא מתוקות מדיי

מעוז

מעולה עם הקפה, קל מאוד להכנה

שרי

יצא טעים מאוד…..כיף לשתות אותן עם הקפה.
שיניתי עם הקינמון והסוכר חום ובאמת טעים

רויטל

העוגיות נראות ממש טוב ורציתי לדעת גם אם אפשר להשתמש בקמח מלא או כוסמין ופחות סוכר… שיהיה פחות משמין.

היי הדר, כן בהחלט 🙂

הדר

אם אין וו גיטרה? אפשר להשתמש במיקסר ידני רגיל?

טלי

כמה עוגיות יוצאות? אפשר להוסיף שוקולד ציפס?

אושר

אפשר להחליף את הקמח הרגיל במלא או כוסמין ?

אורית

באמת טעימות!!

מור

העוגיות נראות מעולה!!! בהחלט אכין אותם בקרוב….
לדעתי- אי אפשר להמיר בשמן כי לחמאה יש תפקיד חשוב בבצק.
הקמח הוא קמח רגיל ולא תופח במידה ורוצים קמח תופח לוותר על האבקת אפייה. ואפשר לערבב ביד את כל החומרים (לי יש מיקסר ואני עדיין מערבבת ביד)

ענת

עשיתי עם כוס שמן במקום חמאה. יצא מעולה וקיבל הרבה מחמאות 🙂

בני

עוגיות ממש טעימות

ענת חנון

עוגיות קלות מאוד וטעימות בטירוף תודה על המתכון

שני

עם ביצה אחת זה לא התגבש לבצק. הוספתי עוד אחת.
אולי קשור בסדר הוספת המצרכים?

עצלנית

היוש.. נראה מעולה!
איזה קמח רגיל או תופח?

שלי

חייב להשתמש במיקסר כי אין לי….. ובאיזה קמח להשתמש תופח?

עירית

מעולות ממש!

לירון

היי רציתי לדעת כמה זמן לשמור במקרר?

ליאת – יש להשתמש באבקת נס קפה. אין צורך לקרר את הבצק.
רוית – מערבים בעדינות עד שהקמח נטמע.

ואלרי ל.

יצאו טעימות להפליא

רוית

כל הקמח עף לי!!! מה עושים? איך מערבבים?

ליאת

איזה נס קפה, מגורען או אבקתי? לכמה שמן להמיר?
במידה ומשתמשת בחמאה, יש צורך לקרר את הבצק במקרר?
תודה.

שרית

יצא מעולה זריז טעים ממש

מאירה

כמה שמן לשים במקום חמאה?

mooshka

המרתי בשמן יצא מוצלח מאד!

שרית שמש

יצא טעים לגמרי במקום המרגרינה הוספתי חצי כוס שמן ורבע מים ונס קפה גרגירים

שיר

הכנתי, יצא טעים מאוד

גולדי

ממש מדהימות!

ורד

איזה נס קפה? מגורען או אבקתי?

ענבל

כמה שמן צריך להוסיף במקום המרגרינה?

לינדה אמגר לנגנואר

אנה, לא ניסיתי להמיר לשמן אז אני לא יכולה להציע לך את זה .

יעל

ממש מוצלח!!:)

אנה

נשמע מבטיח….
האם אפשר להמיר את החמאה בשמן?

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן