סלט אפרסקים ובולגרית קייצי
על ידי המתכונים של מירי יעקב מתכונים ללא גלוטן, סלטים וירקות
סלט קל, מהיר ומיוחד שמתאים לארוחת בוקר או לאירוח. סלט קר ומרענן שמכינים בקלי קלות ונהנים ממנו כנשנוש ואפילו כארוחה בפני עצמה.
- זמן עבודה: 10 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 10 דקות
10 דקות
10 דקות
- 3 סועדים
מצרכים למתכון
5 אפרסקים
250 גרם גבינה בולגרית מעודנת קשה
10 עלי נענע
חופן שקדים קלויים (לא חובה)
4 כפות שמן זית
פלפל שחור
הוראות הכנה
תחילה נעשה חריצים לאורך האפרסקים ונחתוך לרצועות.
את הגבינה הבולגרית נחתוך לקוביות קטנות.
בקערה גדולה נסדר שכבות - אפרסקים, בולגרית, אפרסקים ושוב בולגרית.
מעל לגבינה נפזר עלי נענע ושקדים קלויים.
נזלף מעל לסלט שמן זית ונתבל במעט פלפל שחור.
אין צורך לערבב את הסלט.