FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

לביבות תפוחי אדמה "מדורה" ביתיות

על ידי טלי אלעזר  ,

דרך קצת שונה להכנת לביבות תפוחי אדמה, במקום להרתיח את תפוחי האדמה נצלה אותם בתנור עם מלח גס ונקבל לביבות עסיסיות וטעימות במיוחד.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 1 שעה
  • 10 דקות

    50 דקות

    1 שעה

מצרכים למתכון

12 תפוחי אדמה

מלח גס

2 ביצים

4 כפות פירורי לחם

1 בצל גדול מגורד

מלח ופלפל לפי הטעם

הוראות הכנה

נצפה תחתית של תבנית תנור גדולה במלח גס בנדיבות (שכבה עבה).

נסדר את תפתוחי האדמה על גבי המלח ונכניס לתנור חם על מצב טורבו, 200 מעלות למשך כחצי שעה.

נוציא את תפוחי האדמה, נרוקן את התכולה לקערה גדולה, נצנן מעט.

נוסיף לקערת תפוחי האדמה את שאר מצרכי הלביבות ונערבב היטב לעיסה אחידה.

נטגן היטב בשמן חם כ-3 דקות מכל צד.

2 דירוגים וחוות דעת

ג'וד

סבתא עושה כך:
מכינה פירה
כשהפירה קר היא מוסיפה ביצה
וקמח עד שהבצק שנוצר אינו דביק.
מרדדת עם מערוך סערך לעובי אצבע .. קורצת לעיגולים ומטגנת .
לאחר הטיגון מפזרים מעט מלח שולחן. יאמי!!!

מירב

שלום רציתי לשאול האם מכנסים את תפוחי האדמה שלמים או חתוכים הם לא יהיו מלוחים מדי בגלל המלח

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן