סלט תפוחי אדמה מקצועי שתכינו שוב ושוב

על ידי FoodisGood  , , ,

מתכון לסלט תפוחי אדמה עם ביצים קשות ומיונז, סלט מוצלח שמכינים ממש בקלות. תפוחי האדמה משתלבים באופן מושלם במיונז וחרדל, נסו ולא תתחרטו.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 15 דקות

    15 דקות

    30 דקות

  • 5-7 סועדים

מצרכים למתכון

6 תפוחי אדמה בינוניים

3 כפות חומץ לבן

2 גבעולי סלרי קצוצים

3 גבעולי בצל ירוק קצוצים

1/4 בצל סגול קצוץ דק

5 ביצים קשות קלופות

מלפפון חמות אחד - קוביות קטנות מאוד

5 כפות גדושות של מיונז

כף חרדל

מלח, פלפל לפי הטעם

פפריקה מתוקה לקישוט

הוראות הכנה

בסיר גדול עם כפית מלח מרתיחים את תפוחי האדמה, מניכים ללבהב בינונית ומבשלים 10-15 דקות, עד שתפוחי האדמה רכים ונדקרים בקלות עם סכין.

מצננים את תפוחי האדמה, קולפים וחותכים לקוביות גסות.

מעבירים את תפוחי האדמה החתוכים לקערת ערבוב גדולה ומוסיפים חומץ, מערבבים ומניחים בצד כ-5 דקות.

מוסיפים לקערה סלרי, בצל ירוק, מלפפון חמוץ ו-4 ביצים קשות.

מוסיפים גם מיונז וחרדל ומערבבים היטב.

טועמים את הסלט, מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם, פורסים ביצה קשה ולסיום מקשטים בפפריקה.

זה כנראה הסלט המושלם לשבת בבוקר, אבל ת'כלס ארוחת בוקר לא מורכבת רק מסלט. הנה עוד כמה מתכונים שישפרו לכם את ארוחת הבוקר:

אם אתם מכינים את הסלט הזה במטרה לארח, יש לנו את העמוד המושלם בשבילכם! אוסף מתכונים לאירוח בשבת בבוקר

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

אולי יעניין אותך...

מתכוננים לחופש הגדול

ריכזנו כמה עמודים שימושיים שיעזרו להעביר את החודשיים עם הילדים בכיף 😉

הכי נצפים השבוע

בריאות, דיאטה ואורח חיים

אוספי מתכונים חדשים

1 דירוגים וחוות דעת

שרון

18/11/2017

תודה על המתכון הכול כך טעים .
הכנתי את סלט התפו”א והביצים, ללא תוספת המיונז,וללא החרדל,
ויצא מעולה !!!

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.