תפריט

הכי מעניינים

אפייה

מאפינס זיתים קליל ב-10 דקות עבודה

על ידי המתכונים של אתי בן-שמעון  , ,

13/06/2016

5.0 14

כשאין הרבה זמן (או כוח) פשוט מכינים מאפינס! ומה יותר טעים ממאפינס זיתים וגבינות במינימום עבודה? ניתן להחליף בכל גבינה שיש בבית.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 40 דקות
  • 10 דקות

    30 דקות

    40 דקות

  • כ-15 מאפינס

מצרכים למתכון

1/2 כוס שמן זית

4 ביצים

חופן טבעות זיתים

2 כוסות קמח

150 גרם גבינה צהובה מגוררת

100 גרם גבינת שמנת למריחה

100 גרם קוביות גבינת פטה

1 שקית אבקת אפייה

250 גרם גבינה לבנה

קוביית בצל מטוגן

כפית אבקת מרק פטריות

הוראות הכנה

בקערה גדולה נערבב את כל מצרכי המאפינס.

נחמם תנור ל-180 מעלות.

נשמן תבנית מאפינס שקעים, או תבניות קרטון חד פעמיות.

ניצוק את בלילת המאפינס לתבניות.

נפזר עוד קצת גבינה צהובה מגוררת.

נאפה בתנור חם כ- 30 דקות, עד להשחמה יפה.

נצנן את המאפינס בטמפרטורת החדר.

נחלץ מהתבניות ונגיש לצד סלט טרי.

מומלץ להכפיל כמויות.

שמירה ושיתוף

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

14 דירוגים וחוות דעת

foodisgood

19/02/2017

היי ענבר,
להכנת מאפינס ללא לגוטן ניתן להשתמש בקמח ללא גלוטן למאפים.

ענבר

04/02/2017

האם אפשר להשמיט את הקמח ? או להחליפו במשהו אחר ?

אפרת

18/01/2017

מתכון נחמד מאוד, טעים וקל להכנה. עזר לי להפטר משלל גבינות שהיו על סף גסיסה… תודה!

רחלי

15/12/2016

יצא מעולה! קליל וטעים.
תודה רבה על המתכון

תמר

11/12/2016

היי, אשמח לדעת מה המרכיבים הבסיסיים, כדי שאדע אם מה אפשר לשחק. ממש בא לי להכין אבל אין לי לא גבינה קשה ולא גבינה לבנה. יש צהובה, ויש קוטג’. מה אפשר לעשות?

אירינה

08/12/2016

שלום
האם ניתן להחליף קמח רגיל לקמח טף או קמח כוסמין ?

נטלי

06/12/2016

מה זה “קוביית בצל”? האם מדובר במוצר שקונים מוכן? או שעלי לטגן, וכמה?

foodisgood

30/11/2016

היי אניה,
כן, לאחר הכפלת הכמויות יוצאים כ-30 מאפינס.

אניה

29/11/2016

רציתי לשאול כשכתוב מומלץ להכפיל את הכמויות ואז יוצא 30 מאפינס או שזה מיועד לאותה הכמות.תודה

foodisgood

28/11/2016

היי טליה,
בהחלט ניתן להחליף את הגבינה הבולגרית הכל גבינה קשה שיש, גם פטה תתאים 🙂
לגבי גבינת השמנת – כמו לגבי הבולגרית, ניתן להשתמש בכל גבינה רכה עם כל שומן אחוז. המתכון מאוד קל לשינוי.
בהצלחה..

טליה

26/11/2016

היי, שתי שאלות. 1- האם ניתן להחליף את הפטה בגבינה בולגרית? 2-כמה זה גבינת שמנת? אצלנו 5% זה שמן…אפשר בגבינה 5%? תודה

שני

05/09/2016

ראיתי שהמתכון פשוט וטעים אז מראש הכפלתי את הכמויות. מרוב שהוא יצא מוצלח אני מצטערת שלא שילשתי 🙂 תודה, הקלתם עלי את ארוחת הערב

foodisgood

20/07/2016

היי שרון,
בהחלט ניתן להכין את המאפינס בלי בצל מטוגן.
באופן כללי, ניתן להוסיף או להשמיט תוספות לפי הטעם האישי 🙂

שרון

17/07/2016

המתכון נראה מעולה. רציתי לברר האם אפשר גם בלי קוביית הבצל המטוגן?
אודה לתשובה מהירה כדי שאוכל להכין כבר הערב…

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

FoodisGood