תבשיל קינואה וירקות על המחבת
על ידי מיכל מבשלת טבעוני מתכונים בריאים, מתכונים טבעוניים, מתכונים ללא גלוטן, מתכונים צמחוניים, מתכונים קלים, תוספות
את התבשיל המזין הבא כל אחד יכול להכין, תבשיל קינואה צבעוני עם שלל ירקות, פטריות ותבלינים שמכינים בקלות על המחבת. תוספת משביעה ובריאה לכל ארוחה.
- זמן עבודה: 20 דקות
- סה"כ זמן הכנה: 50 דקות
20 דקות
30 דקות
50 דקות
מצרכים למתכון
גזר
פלפל אדום
פלפל צהוב
בצל
קישוא
סלסלת פטריות שמפיניון טריות
3 כפות שמן זית
1.5 כוסות קינואה שטופה
תבלינים: מלח, פלפל, חוויאג' למרק (לא חובה), כמון, מעט אבקת מרק בצל
הוראות הכנה
את הירקות נחתוך לרצועות דקות, את בקישואים לקוביות ואת הפטריות לפרוסות.
במחבת רחבה נקפיץ את הירקות החתוכים בשמן זית. נכסה את המחבת וניתן לירקות להתרכך מספר דקות.
בינתים נבשל קינואה בסיר עם מים רותחים במשך כ-15 דקות, או עד שהקינואה רכה. נסנן מנוזלים ונעביר את הקינואה למחבת הירקות.
נתבל לפי הטעם, נערבב בעדינות כדי לא לשבור את הקינואה והירקות, נבשל יחד כמה דקות ונעביר לקערית הגשה.
התבשיל טעים חם וגם קר, טעים יותר ביום למחרת.
אוהבים קינואה? אל תפספסו!
לומדים לבשל בריא בעזרת המדריכים הבאים:
2 דירוגים וחוות דעת
קורל
יצא מעולה!!
ממליצה על המתכון (: טעים מאוד
אורן
נראה טעים אני אנסה
אין על קינואה..
בדרך כלל אני מכין אותה בלי תוספות