FoodisGood

מצרכים פופולרים
בשר, דגים ועוף
ירקות ופירות
מצרכים בריאים

צ'יפס עגול מתנפח כמו בפלאפליות

על ידי Linda's Home Made  , , ,

זו לא מנת פלאפל בלי הצ'יפס המתנפח המוכר בפלאפליות ברחבי הארץ. הכנת צ'יפס נפוח היא ממש פשוטה והצ'יפס עצמו משדרג את הארוחה.

  • זמן עבודה: 15 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 35 דקות
  • 15 דקות

    20 דקות

    35 דקות

  • 2-3 סועדים

מצרכים למתכון

2 תפוחי אדמה

ביצה L

3 כפות קמח

1/2 שקית אבקת אפייה

1/2 כפית שטוחה מלח

1/4 כפית אבקת מרק עוף

1/8 כפית פלפל שחור

מעט מים

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה קולפים ופורסים לפרוסות דקות דקות, עדיף לפרוס במנדולינה.

בקערה גדולה מערבבים יחדיו את כל חומרי המתכון (מלבד תפוחי האדמה והמים).

מוסיפים לבלילה מעט מים וטורפים היטב עד לקבלת בלילה חלקה וסמיכה וללא גושים, ממשיכים להוסיף מים במידת הצורך. מרקם הבלילה דומה לטחינה סמיכה.

נחמם שמן עמוק וכאשר השמן חם נטבול את פרוסות תפוחי האדמה בבלילה וישר לשמן החם לטיגון על להבה בינונית עד להזהבה משני הצדדים.

מוציאים את הצ'יפס לנייר סופג ומגישים חם.

אם נשארת בלילה כדאי לפרוס עוד תפוחי אדמה, ניתן לאחסן במקרר ללילה אחד.
אל תפספסו >> מתכון לפלאפל מהיר ומנצח!

עוד מתכוני צ'יפס מומלצים:

2 דירוגים וחוות דעת

ורד

יצא מעולה ממש כמו ציפס עגול במסעדה! רק צריך להוסיף טיפה בירה קרה .

צחי שמחון

יוצא סביר לא כמו במסעדות בכלל
לדעתי בגלל שחייב איזה ציפסר עם חום גבוהה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

דילוג לתוכן