תפריט
אהבתם? שתפו את העמוד!

מדריכי בישול

מדור אפייה

מדור בריאות

סלט תפוחי אדמה וסלק רוסי

על ידי FoodisGood  , , , , , ,   

23/12/2015

5.0 3

מתכון קל לסלט תפוחי אדמה וסלק רוסי, מעולה כתוספת לכל ארוחה וגם כארוחה קלילה בפני עצמו.

  • זמן עבודה: 10 דקות
  • סה"כ זמן הכנה: 30 דקות
  • 10 דקות

    20 דקות

    30 דקות

  • 3 סועדים

מצרכים למתכון

4 תפוחי אדמה גדולים

1 סלק

1 בצל סגול

3 גבעולי בצל ירוק

2 כפות שמן זית

מלח לפי הטעם

כף חומץ

הוראות הכנה

את תפוחי האדמה והסלק נבשל במים רותחים עד לריכוך.

נצנן היטב נקלוף ונחתוך לקוביות.

נוסיף רצועות בצל סגול, שמן זית, תבלינים וחומץ.

נערבב היטב את הסלט ונגיש קר.

הסלט נשמר היטב במקרר עד 3 ימים.

אולי יעניין אותך...

תגובות פייסבוק

00:00

3 דירוגים וחוות דעת

מאיה גדליה

23/06/2016

אני מוסיפה גזר מבושל ומלפפון חמוץ מתכון של סבתא שלי יוצא מעולה

אני שם בנוסף מלפפון חמוץ ואפונה . ויש כאלה ששמים מעט שעועית לבנה.והטעם יוצא אחרת ויותר שמן

מעולה

כל השדות נדרשים על מנת לדרג את המתכון. שם, אימייל, חוות דעת ומספר כוכבי דירוג.

שמירה ושיתוף